Milyen Soros György nemzetközi megítélése?
Most tekintsünk el az ithoni primitív Fidesz kampámytól.
Én olvastam néhány cikket a külföldi sajtóban, és ott sem dícséri mindenki a régebbi tőzsdei ügyletei és világnézete miatt sem (migráció támogatása).
1. Vannak országok, ahol shortolással károkat okozott. (Ezeket nem tagadta, amikor erről kérdezték és látszott rajta, hogy megbánta.)
2. Liberális, globalista nézetei miatt a nemzeti kormányok nem szeretik.
3. Filantróp, ezért sok országban elnézőek vele a múltbéli pénzügyi manőverei miatt. Van, ahol ez hidegen hagyja az embereket, vagy letagadják, hogy igazi filantróp lenne.
Én megértem, mert engem is a saját rokonaim neveztek szemétnek, amikor segítségként pénzt, vagy más anyagi segítséget adtam több alkalommal, de nem eleget. Soros és a magyar kormány valódi ellentétei is főként hasonló okokra eredeztethetőek, másodsorban a 2. pontra.
Oroszország és Malajzia kifejezetten örülne, ha belépne, akkor vádat emelnének ellene, Izraelben nem, de nem látják szívesen a tevékenységét.
Az angolok hidegvérrel benyelték a nemzeti bankjuknak okozott 3 milliárd dolláros kárt.
De nem holokauszt túlélő, abban az időben ő a pesti zsidókat fosztgatta álnéven, illegalitásban - én megértem ezt az antiszoc személyiség torzulását.
De a személye se annyira fontos, a pénzügyi nagytőke az, akinek nem nagyon kell Isten, Haza, Család. 8 milliárdos homogén masszán nagyobb a profit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!