Fidesz-hívők, mit szóltok ahhoz, hogy már 40 000 ázsiai él Magyarországon, és 6000 afrikai?
Orbánék 20 000 embert telepítettek le az elmúlt években ilyen egzotikus helyekről (6500 pénzes külföldit, meglopva a magyar államot). Az ázsiaiak (főleg kínaiak) száma megduplázódott pár év alatt.
Ezekkel meg mi a bajod Kérdező?
Itt dolgoznak, itt adóznak, nem keverednek semmibe.
A gondunk az ellenőrizetlen csordákkal és a leselejtezett, másnak nem kellő, kripli, beteg, semmihez nem értő, ránk kényszerített kvótával van, akik semmire nem jók, csak segélyezhetnénk őket, abból pedig van hazai is, az is több a sok(k)nál.
Nem hiszem, hogy nem látod a különbséget!
Szerintem ha végigfutnám a családfámat, magyar ember alig lenne köztük.
Azzal a kijelentéssel vigyáznék, hogy biztos nincs benned török. Bennem pl. elég sanszos a cigány vonulat, a napon mégis úgy világítok mint egy izzó, nomeg a kék szemem is befigyel.
Amúgy én nem tudok az egész Fideszes felhozatal nevében beszélni, de az én részemről nem a bevándorlással van a bajom. Aki szépen le van papírozva, és kulturáltan le akar telepedni/megélni, felőlem jöhet!
Az eu által idenyomottak között egy ilyet nem találnál szerintem. . .
"A török, fekete, arab, távol-keleti, stb. származást mi jobboldaliak picit másnak érezzük, mint pl. a svábot, kunt."
Akkor nem ártana kicsit jobban utánanézned kérdező, ugyanis a kun egy türk eredetű nép, tehát törökök :)
"A kunok kinézetét nem igazán ismerjük, de valószínűleg fehérek voltak, ahogy mi is."
A törökök is fehérek, az ugye megvan? A kun pedig egy lovas türk nép volt.
Bűnöző, segélyből élő réteg a magyarok között is van. Ráadásul te bűnözőkből indulsz ki és az alapján általánosítasz. Ez olyan mintha a proli magyarok alapján ítélnénk meg a magyarságot.
Segítek Kérdező!
A tipikus kun külső megjelenése, mokány, zömök, alacsony termetű, barnás bőrű, fekete hajú és szemű ember.
De hogy képbe kerülj, olvasgass:
Fehérnép lehet sok volt, de hogy fehér ember nem, az tuti!
Az evolúciós elmélet alapján igazából itt Európában fehéredtek ki az emberek, nem pedig véletlenül született néhány "albínó".
Viszont ha a jelen állapotról próbálunk következtetni a régmúltra, akkor sincs sok értelme Ázsiában fehér embert keresni.
A mai ázsiaiak is inkább sárgásabbak, az indiánok (akik szintén Ázsiából vándoroltak) "rézbőrűek". A hunok leginkább a mongolokra hasonlíthattak legjobban, de az is lehet, hogy inkább az indiánokra.
U.I.:
Aztán lehet, hogy a honfoglalás kori hunok már tényleg fehérek voltak, miután felröppent, hogy a "honfoglaláskor" csak visszajöttünk ide, nem pedig akkor törtünk be Európába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!