A határon túli magyarok többsége miért fideszes?
Igen, más farkával a csalánt verni sokkal élvezetesebb
Pláne ha közben még fizetnek is érte :D
Először is, magyarok,nem pedig agyarok. Másodszor: akik élnek szavazati jogukkal, mégis, kire kellene szavazniuk? Aki gyűlöletkampányt folytatott, és folytat ellenük a mai napig?
Ez örök szégyen marad, és nem a határon túli magyarok szégyene, hanem a tiétek:
Bocsánat hogy merészelek szólni és nincs ellenemre hogy a határon túli testvéreink is magyar állampolgárságot kaptak - én annak idején mellette voltam - de ha mi Magyarországon élő magyarok ennyire "szégyelljük magunkat" vagyunk akkor miért akartok hozzánk csatlakozni mint állampolgárok? Nem lenne jobb ha egy általatok kevésbé szégyenteljesnek tekintett néphez csatlakoznátok?
A kérdésre hogy válaszoljak már Semjén megmondta hogy a határon túliaknak erkölcsi kötelessége a fideszre szavazni.
Nem mintha számított volna mert úgy tudom hogy a végén ez nem befolyásolta érdemben a választás eredményét. Csak azon vagyok fennakadva hogy "szégyelljük magunkat". Én nem szégyellem magamat.
Lehet kifogásolni sok dolgot, de nyilván egy olyan bandára nem fognak szavazni akik elvennék a már egyszer megkapott jogaikat.
Qrcsány és sleppjének, meg a hozzád hasonlóaknak ez nem jött be. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!