Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Telenorosok, ha végül netalán...

Telenorosok, ha végül netalán Mészáros Lőrinc kezébe kerülne a magyar Telenor ti szolgáltatót váltanátok?

Figyelt kérdés

Én fogok is!!! Az lesz az a pillanat amikor otthagyom a Telenort.

Szerintetek várható emiatt tömeges "elvándorlás"? Ha igen, milyen hatása lenne az "új Telenorra"? Csődbe menne pl?

2018. ápr. 15. 18:57
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
0%
Ha valaki szeretne könnyen megjegyezhető, „szép” 20-as telefonszámot (többet is választhat), akkor írjon nekem privátot.
2018. ápr. 15. 20:08
 12/24 anonim ***** válasza:
69%
nem mert hűségre vettem az ájfont xdddd
2018. ápr. 15. 20:09
 13/24 anonim ***** válasza:
0%
És hogy váltasz majd szolgáltatót, amikor már nem lesz más, csak a Telcsút az országban?
2018. ápr. 15. 20:09
 14/24 anonim ***** válasza:

Én nem mivel nem vagyok Telenoros.

De attól függetlenül sem váltanak a legtöbben ameddig marad minden úgy ahogy eddig, neked meg marad a károgás.

2018. ápr. 15. 20:25
 15/24 anonim ***** válasza:
53%

Tönkrement volna magától. A Mészáros cégeknél megszokott bérszinten a jó szakemberek nem hajlandóak dolgozni. Az összes Telenor előfizetést meg csak nem veszi meg a kormány.

A szabad piacon az ilyen ember nem boldogul aki csak a lejtős állami megrendeléseken tud nyerni.

2018. ápr. 15. 20:25
 16/24 A kérdező kommentje:

Kézen közön övé lesz. És akkor én lelépek e telenortól.

Megindítom a hógolyót a hegytetőn. Nézzétek meg, ezrek fogják a példámat követni!

Ez lesz az első csapás a "Birodalom" pajzsán!

2018. ápr. 15. 21:19
 17/24 anonim ***** válasza:
Ha maradnak,vagy olcsóbbá válnak a tarifák,akkor nem.
2018. ápr. 15. 21:58
 18/24 anonim ***** válasza:
45%

Nem váltanék.

Gondolkodok a korlátlan neten, ennél a szolgáltatónál.

2018. ápr. 15. 22:02
 19/24 anonim ***** válasza:
64%
Nem váltanék, mivel a másik kettőnél dupla ennyit kéne fizessek a korlátlan netért. Én nem menne csődbe akkor se, ha Mészáros venné meg. Pár hozzád hasonló agyatlan paraszt elmenne, de ha még jobb tarifákat vezetnének be, akkor növekedne az ügyfelek száma
2018. ápr. 19. 12:13
 20/24 A kérdező kommentje:
Gyáva nép
2018. ápr. 20. 07:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!