Akik szerint a mediaban fideszes tulsuly van azok hogyan gondoljak, hogy a valasztasi kampany idejen az interneten nekem szinte kizarolag LMP-s es Jobbikos felugro ablakok es hirdetesek jelentek meg?
Az internet teljesen oldalfüggő, én ugyanazokat láttam, mint te, de ezek mellett volt ahol Stop Soros és a többi kormánypárti jelmondat is feltűnt.
Minden pártnak meg van cél rétege, amit elakar érni és ahhoz a legmegfelelőbbnek gondolt opciót választja.
figyelj, ezek az emberek farzsebből mondják ezt, mert most az egész ellenzéki netes közösség Magyarországon azt fújja, hogy az alig nézett M1 miatt nyert a Fidesz.
nekem pl csak momentumos meg LPM-s reklámokat dobott fel a yt, Fideszest egyet sem.
szerencsére csak telefonon, mert az ADblock teszi a dolgát PC-n.
neten reklámozták egyáltalán magukat?
sokat ingázok vidék Bp között, Fideszes reklámot alig láttam, ellenben Jobbikos meg DK-s és LMP-s plakátokkal volt tele az összes tábla, mint vidéken, mint Bp-en.
#2 fogd már fel, hogy az M1-et alig nézik :D
pont a legnézettebb tv-k, legolvasottabb hírportálok, és leghallgatottabb rádiók ontják magukból 0-24-ben a Fidesz ellenes propagandát évek óta.
Az, hogy milyen reklámot kapsz attól függ, hogy a google mit tud rólad, ha fideszes vagy, nyilván bele esel az ellenzéki hirdetések célcsoportjába.
Fideszes médiatúlsúly nem csak a kampány idején van, hanem egyfolytában (az az alávaló húzásuk miatt, hogy propaganda tv-ket, rádiókat csináltak a közmédiából).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!