Kedves magyar baloldaliak, akik szerint a "Sorosozás" csak propaganda! Mivel magyarázzátok, hogy angol nyelvű weboldalak is bőven foglalkoznak azzal, miszerint Soros a következő?
Evilest man alive
(a leggonoszabb élő ember)
Pure evil
(tiszta gonosz)
The real life Palpatine
(a valódi Palpatine, hasonlat a Csillagok Háborúja fógonoszával, aki NEM Darth Vader)
Provokálunk, kérdező, provokálunk???
Akkor ti adjatok erre magyarázatot!
Végig kell nézni a filmet és utána alkoss véleményt!
Alex Jones szokta gyakran felhozni sorost és párszor gratulált Orbánnak, de ő az elmúlt 4 évben csak a 3. világháborúról, globalistákról és elitistákról beszél, ami nekem már elé erősen az összeesküvés elméleteket súrolja.
Viszont Steven Crowder is gyakran felhozza Sorost és ő is dicsőítette orbált. Ő már normálisabb. Mindent logikusan leszokott bontani, meg hogy John Oliver beszolt Orbánnak még jobban megerősítette az Fideszbe vetett hitemet.
Amúgy a progresszív adó és határ védelem mellett vagyok szóval nekem Orbán tökéletesen megfelel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!