Holnap égni fog Budapest? Ha lesz káresemény, azt mivel fogják magyarázni? A Békementet békés tömege semmit sem rongált meg, nem hagyott szemetet maga után, vajon a haladó liberálisoknak is sikerülni fog ez?
"Agymosott vagy, vagy troll vgy kėrdező? Egyik se jó, de ha mindkettő egyszerre lennėl az már nagyon gáz...."
Ha kimész tüntetni, akkor meglátod mi történik. De amúgy kihaltak a liberálisok.
"Nem rongált meg semmit? 2006-ban akkor miért gyújtottak autókat, törték be a tv székházat, dobálták utcakövekkel a feladatukat ellátó rendőröket?"
Azért, mert már annyira borzalmas volt minden Gyurcsány alatt.
több véderősnek holnapra behívott rendőr is mondta már az "ismerősöm ismerősének" hogy ha lázadás lesz,akkor annak teret fognak engedni,kizárt,hogy gázt,vagy gumilövedéket lőjenek a jogosan lázadó tömegbe,sőt ha nagy elfajul a helyzet akkor át fognak állni a tüntetőkhöz.
egyébként meg kizártnak tartom a tüntetők egyértelmű fellépését,ami alatt a belváros korrekt lezúzását értem.
a békés vonulgatáson meg a fidesz vezetők max röhögni fognak egyet amilyen pökhendiek.
mondjuk az ilyesmin én is csak röhögnék a helyükben.
maffiózók ellen békés felvonulás=nevetséges.
Szerintem még ez sem fog nekik menni.
Ahogy mondta egy "bölcs vezér" régebben, -lehet itt tüntetni, majd megunják és hazamennek-.
Lehet majd próbálják ehhez tartani magukat, ha "különbnek akarják mutatni magukat" a szemkilövetőtől és bandájától.
Aztán ha mégsem akkor akár tényleg az sem zárható ki amit a 10-es írt.
Szerintem egyelőre csak te fogsz égni ezzel a kérdéssel.
A szélsőjobb meg a Fidesz stílusa a gyújtogatás meg a vagyoni károkozás. Lásd Erzsébet hídi csata, 2006-2010 között kb minden nemzeti ünnep.
A,, nemfideszektől,, az egyetlen károkozás eddig a billentyűzettel betört Fidesz székház ablak volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!