Gulyás Márton tényleg Budapest lerohanását tervezi?
Figyelt kérdés
félek és féltem a családom. nem tudom mi az igazság de lehet jobb lenne pár napra vidékre menni?2018. ápr. 13. 18:55
22/26 anonim válasza:
Gulyás egyenesen a börtönbe mehet. Kap életfogytiglant és csá...
23/26 anonim válasza:
sajnos nem lerohanást tervez.
csak kb egy meleg felvonulás lesz.
komoly téma akkor lesz esetleg,ha holnap a várakozásokat felülmúlóan bekeményít a tömeg és ezt látva akkor a következő heti vonulásra már a kemény mag is menni fog rombolni,meg rendőrökkel harcolni.
mondjuk ez tényleg nem ártana,mert akkor egész európa látná a híradóban,hogy nem csak ostoba jobbágyok élnek itt és leesne nekik az is,hogy akik megszavazták ezt az csak 2 és fél milla nem pedig 10.
24/26 anonim válasza:
Erről ennyit a Magyarországról. Már világszerte tudják, hogy mi zajlik itt.
25/26 anonim válasza:
miről maradtam le vajon....?XD
26/26 anonim válasza:
Hozzák szerencsétlen "balfékek" a maguk Horatiusi tempóját : „Vajúdtak a hegyek, és egeret szültek, kicsike egeret, nagyon kicsikét”
Úgyhogy vígasztalódj: nem maradtál le semmiről! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!