Láttok esélyt arra, hogy újraszámolják a szavazatokat?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 13. 16:08
21/36 anonim válasza:
Lényegében szerintem sem fog változtatni a dolgon. Ez már úgy néz ki eldőlt.
Az ellenzék egyszerűen szar volt. (Igaz én is a jobbikra szavaztam inkább. :))
22/36 anonim válasza:
"Már nagyon sokan tudják, milyen technológiával csalta el a fidesz a választást, a Klubrádióba betelefonáló informatikus elmondta."
Igen, a sok művelt betelefonálgató, és ezt még tetézi is egy olyan kultúrszenny mint a klubrádió. ;)
23/36 anonim válasza:
Nab..szdmeg. Íme, a művelt, széles látókörű, értelmiségi ellenzéki szavazók...Még jó, hogy nem az Ezo tévé sztárjósnőjét hozzátok fel bizonyítéknak.😂
24/36 anonim válasza:
Értelmetlen dolog újraszámolni a szavazatokat, mert ugyanaz az eredmény fog kijönni megint.
25/36 anonim válasza:
A 2018-as választási cucc reggel fél-9-re bedobta a törülközőt.
A nap hátralevő részében a 2014-est működtették.
A 2018-as érvényes audittal rendelkezett.
A 2014-es pedig nem.
Akkor mért kéne hitelesnek elfogadni a választási eredményeket?
26/36 anonim válasza:
25: Állítólag fideszes felsővezetők saját körben már elismerték hogy csaltak.
27/36 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy történhetett-e csalás, mindenesetre nagyon ijesztő, hogy voltak zavarok a rendszerben. Aggódom!
2018. ápr. 14. 12:44
28/36 anonim válasza:
Lesz egy újabb öszödi beszéd, ami ezúttal arról fog szólni, hogy a szavazatszámláló szoftver útján hatalmasat csaltak?
29/36 A kérdező kommentje:
Titokban tartható ez vajon? Ha igaz, ki fog derülni?
2018. ápr. 14. 19:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!