Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi lenne akkor, ha egyszer a...

Mi lenne akkor, ha egyszer a dk nyerné meg a választást 2/3-al és a Gyurcsány lenne a miniszterelnök megint legalább 8 vagy 12 évig?

Figyelt kérdés
Persze esélytelen, hogy valaha nyerjen, de kíváncsi vagyok, hogy hova haladna az ország és mennyivel lenne rosszabb a helyzet, mint most.
2018. ápr. 12. 17:17
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
0%
#20. Azt tudom, hogy 10 millió focista, 10 millió építészmérnök és 10 millió közgazdász országa vagyunk, de - mint azt láthatod - én nem értek a témához, csupán közgazdász végzettségű ismerőseimtől tájékozódtam. Tégy te is így, kérdezd meg, miért jó gyengén a forint, és akkor rájössz, hogy miért növekedett az államadósság is :))
2018. ápr. 12. 19:07
 22/23 anonim ***** válasza:
55%

Szerintem szakmailag nagy különbség nincs Gyurcsány és Orbán között, csak ideológiai. Alapjában véve azok a lépéseik, amiket nem azért csináltak, mert beígérték a kampányban a szavazóknak, azok jók voltak. Gyurcsány idejében azért nőtt az államadósság, mert nagy volt a politikai verseny, így mindkét oldalnak fűt-fát kellett ígérnie a választóknak. Mindkét oldal azt ígérte, hogy kevesebbet fog beszedni az állam, mégis többet kapsz tőle, és kb. egymásra próbáltak rálicitálni. Tehát a 2002/2006-os választások után, ha nem növekszik az államadósság, akkor a választóknak hazudtak volna. Most, hogy szét van verve az ellenzék, a fidesz meg torony magasan vezet a népszerűségben, így nem nehéz csökkenő pályára állítani az ellenzéket.

A válságot alapvetően jól kezelte az MSZP kormány szerintem.

Ami másképp lenne szerintem:

-Progresszív lenne az adórendszer.

-Nem gyerekek száma alapján járnának a kedvezmények, hanem szociális alapon.

2018. ápr. 12. 19:41
 23/23 anonim ***** válasza:
0%
Hogy mi lenne? Egy szabad, nyugodt, demokratikus európai ország, nyugodt és békés emberekkel!!
2018. ápr. 12. 21:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!