MSZP-sek mikor fogják beismerni, hogy a nyugdíjasokon kívül senki nem szavaz rájuk és a jövő a Jobbiké és az LMP-é?
A vasárnapi választáson az MSZP bukta a legnagyobbat. Az MSZP-PM-DK 6%-ot (kb 400 ezer szavazatot) veszített 2014 óta. Alig ugrották meg a parlamenti küszöböt. Valószínűleg a nyugdíjas szavazóik elhalálozása miatt.
Pátokra leadott szavazatok szavazatok életkor szerint:
A Jobbiknak hatalmas a támogatottsága fiatalok körében. Az MSZP-nek szinte 0. A Momentum és az LMP elég erős.
Ha az MSZP 2022-ben valóban kormányváltást szeretne nem kéne inkább félreállnia a nyugdíjaspártjával és átadni a terepet a fiataloknak?
Fiatal vagyok és az MSZP-re szavaztam, zavar téged esetleg?
Az álombeli Jobbik-LMP koalíció 25%-kal szeretne kormányozni esetleg? Egyébként két ennyire különböző párt, mint a Jobbik és LMP szerinted miként kormányozna koalícióban? Igazából honnan jött ez az ötlet? Mert sosem hallottam ilyenről, csak az utóbbi hónapokban hangoztatták itt a fórumon a jobbikosok, hogy 2018-ban Jobbik-LMP koalíciós kormány lesz. Hát nem lett.
11-es:
a 12%-os MSZP viszont soha nem fog már többet kormányozni! 2022-re jön a biztos kiesés a parlamentből.
Az MSZP mostani bukása a legjobb dolog, ami vasárnap történt...
Nem ismerik be akkor se ha nyilvánvaló, itt is letagadja aztán vihog rajta:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!