Én teljesen pártatlan vagyok, de ha valaki ki akarja deríteni egy kétes ügynél hogy az csalás e vagy sem akkor miért fikázódik minden fideszes azzal a gyerekes indokkal hogy jaj biztos mert az ellenzékiek nem bírják elfogadni a vereséget?
Szerintem értelmetlen dolog ezen agyalni, már eleve a kérdés felvetése is. 2010-ben a régi módi szerint volt a választás, mely a szociknak kedvezett, a teljes média is az ő oldalukon állt, csak az Echo és Hír Tv volt a Fidesz oldalán, azokat meg vidéken nem is lehetett fogni - mégis 2/3-os zakót kaptak akkor is. Fletó gyalázatosan csalta el a választásokat, tele volt vele a külföldi média is, ő igen, elcsalta a választásokat. Jelenleg az is kiderülhet, hogy újraszámlálás esetén még ez az eredmény se lesz meg, elég az újpesti szavazólapokat megnézni - érdekes módon ott a Fideszes képviselő volt lehúzva. A Fidesz taktikával legfeljebb egy vagy két %-ot lehet nyerni, de az is kétséges. Mikor Gyurcsány csalt, nem forszírozta az újra számolást, se az előre hozott választásokat, pedig az lett volna a helyes döntés. Még a Köztársasági Elnök is élesen határolódott el tőle. Egyébként erről O. V. nagyon őszintén nyilatkozott
"Mert a választási iroda ezidáig egyetlen jegyzőkönyvet sem adott ki, amire hivatkozva bejelentést lehetne tenni?"
A papíralapú jegyzőkönyvek hozzáférhetők minden választási irodában, azaz ha egy párt gyanakszik, személyesen megtekintheti bármikor, nem kell az NVI szkennelésére várni.
Még a kedvenc propagandalapodat se olvasod?
ma 15:13!
De az ugye nem baj, ha ők azt szeretnék látni, ami az NVI-nél van? És esetleg az összeset egyben? Amúgy a szombati utolsó jegyzőkönyv időpontjától lehet panasszal élni, addig felesleges azokat keresni.
Bár ez nem tartozik a kérdéshez, de nem olvasom az Indexet gyakrabban, mint bármelyik (akár kormányközeli) médiumot és soha egyetlen szóval sem írtam, hogy szerintem csalás történt. De hogy rendszerszintű hibák voltak a szavazással, az tagadhatatlan. Hogy pártok estek el a rájuk adott szavazatoktól a bizottságok felkészületlensége miatt, szintén. Hogy ki kell deríteni, ki a felelőse annak, hogy a bizottsági tagok nem voltak kellően felkészítve, hogy hol volt és mit csinált az önkormányzat által biztosított jegyzőkönyv-vezető, amikor tucatjával osztogatták a rossz szavazólapokat az is biztos. Hogy nem érdemli meg az választási iroda vezetője a milliós jutalmát, amikor a bizottságok nem voltak kellően felkészítve, szintén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!