Ha Vonát támadják akkor obánt miért nem?
Vonát leginkább azért támadják mert anno valamikor az ősidőben azt mondta, hogy az iszlám jó. És most azért is támadják mert más irányfelé hajlott.
Na de kérem szépen, orbánnal mi a helyzet?
Ő volt már: kommunista (kisz), kommunista ellenes, liberális, liberális ellenes, oroszellenes, oroszbarát, eu barát, eu ellenes
Na ez akkor hogy működik kérem szépen?
"jaj ne beszélj már 17-es, itt agyba főbe támadnak mindenkit, természetesen a velük ellenkező politikai oldalt"
Mit nem értesz azon amit mondtam? Nem arra kíváncsi, hogy miért nem támadja senki sem (hisz az nem is igaz), hanem arra, hogy ugyan azok akik Vonát támadják egy diplomáciai megnyilvánulás, illetve a nézetváltozásai miatt, miért nem teszik ugyan ezt Orbánnal. A hangsúly az "ugyan azok"-on van, ugyanis az esetek többségében ez a támadás csak Vona felé irányult (néhány olyan embert leszámítva aki egyik táborhoz sem tartozik, de cserébe sötét, mint egy fekete lyuk), és Orbánnal kapcsolatban csak ellentámadásként vagy védekezésként hozta a másik oldal ugyan ezeket fel.
Már bocs, de itt te vagy az aki értetlenkedik.
Én ezt írtam amit te is kiemeltél: "jaj ne beszélj már 17-es, itt agyba főbe támadnak mindenkit, természetesen a velük ellenkező politikai oldalt"
megismétlem a lényegi részt: "természetesen a velük ellenkező politikai oldalt"
Dereng már hol csúsztál el?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!