Ti is sajnáljátok Vona Gábort?
Nem lett volna rossz,ha nincs ez a radikális pálfordulás és az iszlám imádata.
Ezen bukta el az egészet a migránsoktól rettegő Magyarországon.
"15 éven keresztül dolgozott azért, hogy jobbá tegye az országot"
Mit tett konkrétan az emberekért? Ételt osztott? Pénzt osztott? Jótanácsokat osztott?
A 15 évből 11 évig azon dolgozott, hogy zsidózás, cigányozás, b*zizás legyen a norma.
Sikerült is neki. Csak a fagyi visszanyalt a végén.
Ex-jobbikosként az én gyomrom valahogy nem tudta bevenni, hogy Simicska tolta befelé a pártba azt a pénzt, amit előtte a Fidesz közpénzből tolt neki talicskaszámra.
Mivel ezt Simi nem karitatív céllal tette szerintem, egy Jobbikos kormány esetén megkérte volna finoman Vonáékat, hogy gondoljanak már rá a közbeszerzéseknél.
Ennyit a gerincről.
"Ex-jobbikosként az én gyomrom valahogy nem tudta bevenni, hogy Simicska tolta befelé a pártba azt a pénzt, amit előtte a Fidesz közpénzből tolt neki talicskaszámra.
"
Miért? Hisz ezzel visszaloptátok nem ? :XD
"Remélem a történelem majd a helyén fogja kezelni, ha egyszer elmúlik a narancsköd."
Nem hinném, hogy bármilyen történelemkönyvben bármi lejáratót vagy valótlant írnának róla, ilyen piti rágalmakat meg aztán pláne nem. A történelem eleve nem tulajdonít túl nagy jelentőséget a nem megválasztott miniszterelnökjelölteknek. 100 év múlva egy ilyen könyvben max annyi lesz róla megemlítve, hogy Orbán Viktor ellenfele volt a választásokon. A színvonaltalan pletykák nem a történelem asztalára tartoznak, az olyan lenne, mintha mostani történelemkönyvekben azt írnák, hogy mittudomén Tisza Kálmán politikai ellenfelei sáskával és csigával táplálkoztak egy buddhista kolostorban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!