Mit lesz a szombati tüntetes eredmenye?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 11. 17:38
11/18 anonim válasza:
polgárháború. mint 2006-ban. de nem baj, csinálják csak, nekem lesz egy jó estém a tv előtt, és végre befogják a pofájukat, mert lecsukják őket. rohadt csürhe, azt hiszik, hogy odamennek pár ezren és majd leváltják az orbánt. orbán ki fogja őket röhögni, meg az összes többi fidis is. hülye kis pulykák, fele egyetemista, akit anyu, apu tart el, másik fele meg analfabéta.
12/18 anonim válasza:
na jó, kicsit elragadtattam magam, de már nem tudom megőrizni a jómodorom. egyszerűen nem értem, emberek hogy nem látnak át a vonón :D
13/18 anonim válasza:
Néháy tüntető komoly sérüléseket fog szenvendi, és letartóztatások is lesznek... Megkeződik az elégtétel vevése azokon, akik nem képesek elfogani a demokratikus, legitim választások eredményét.
14/18 anonim válasza:
Még ezek után is van értelme kimenni?
15/18 anonim válasza:
komolyan nem hiszem el hogy emberek ilyen kerdest tesznek fel. 56 ban kicsit nagyobb volt a tet aztan sajnos ugy levertek azt a valoban forradalmat mint a huzat. itt meg nincs tet es semmi se lesz. most akkor szombaton is meg vasarnap is tuntetnek? remelem jo kirandulo ido lesz mert kulonben elmarad az egesz ceco es vihetik haza a piknik kosarakat.
16/18 anonim válasza:
Mi lenne? Semmi. Odamegy párszáz agyhalott, akik kiabálják hogy "Orbàn mondjon le!", Orbàn jót röhög, ôk meg hazamennek. Ennyi értelme lesz.
17/18 anonim válasza:
Úristen, van bárki aki az origo-ról tájékozódik? Nyílt kormánypropaganda egy kis konteoval megfűszerezve. Ennyi erővel tudnodkell pont infót is olvashatnál. Egyébként rohadt sokan kint leszünk. Nem balhézni kell, hanem megmutatni, hogy sokan vagyunk akik elégedetlenek. Főleg itt pesten, ez látszik is a választás eredményéből, hogy a sötét, vidéki suttyók miatt szívunk mi is. Lehet anyázni, de inkább üljetek vissza a TV2 elé, a reklám ideje alatt meg olvasgassátok az origo-t a wc-n, a végén meg töröljétek ki ripost-tal. Ja igen, természetesen Soros embere vagyok, ki másé?!
18/18 anonim válasza:
na mi van kitort mar a polgarhaboru?;-)))) eszetlen nepseg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!