Szerintetek vasárnap ki mennek az emberek tüntetni?
Figyelt kérdés
És mi lesz szerintetek?
Lesz valami eredménye?
2018. ápr. 10. 18:33
1/11 anonim válasza:
Igen, szep idö lesz, cirkusz meg kell a nepnek
2/11 anonim válasza:
Már szombatra tették, szerintem sokan kimennek és nem lesz eredménye.
3/11 anonim válasza:
Az összes Soros által pénzelt liberális fiatal kint fog ugrálni a tüntetésen. Mind az 1500.
4/11 A kérdező kommentje:
Igen,valóban áttették szombatra!
2018. ápr. 10. 18:40
5/11 anonim válasza:
Szombat 17:30kor kezdődik.
Sötétedésre mindenki otthon lesz. Józanodni meg ott az egész vasárnap.
Ügyes szervezés.
6/11 anonim válasza:
Nem tudom bár személy szerint nem valami demokratikus lépés
7/11 anonim válasza:
"Nem tudom bár személy szerint nem valami demokratikus lépés"
:D
A választások elcsalása mennyire demokratikus?
8/11 anonim válasza:
"A választások elcsalása mennyire demokratikus?"
Teljesen igazad van. Ha az ellenzék nem csalta volna el, még ennyit sem kaptak volna.
9/11 anonim válasza:
Ha sütnek a helyszínen ingyen hambit, lángost és sört osztanak legyen.
A barackos palacsintát szeretem ;)
10/11 anonim válasza:
Kedves 3-as! Én ellenzéki vagyok, és k*rvára nem pénzel engem semmilyen öreg bácsi. Hihetetlen, hogy még mindig elhiszitek ezt (a sajnos jónak bizonyuló) kormánypropagandát. :D Annyira vicces, hogy milyen ostobák vagytok és mennyire könnyen lehet vezetni titeket. Gyávák vagytok, és nem mertek váltani, és nektek minden mindegy, csak a saját érdekeiteket tartjátok szem előtt, a fiatalabbakat (neadjisten gyerekeiteket) ellehetetlenítve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!