Bayer Zsolt hol tette alábbi botrányos kijelentését?
Figyelt kérdés
Bayer Zsolt:
"A magyar emberek nem megosztottak, hiszen a magyar emberek teljes egyetértésben állnak ki Orbán Viktor, a Fidesz, és Magyarország mellett. A többi haszontalan sejthalmaznak nem sok köze van a magyarokhoz, és az emberi fajhoz"
A fide$$ hívők büszkén kampányolnak vele.
2018. ápr. 10. 17:11
11/13 anonim válasza:
Ilyen kijelentes max a seggebol erkezhetett.
12/13 anonim válasza:
Mivel egy régebbi ok miatt ismerem őt, ha nem is mondta ki, de simán tudom, hogy a gondolatai ilyenek.
Nem igazán kedvelem őt, mert fanatikus. Egy ilyen embernek, mint ő pont hogy objektívnek és széles látókörűnek kéne lennie, ehhez képest egy tragédia.
13/13 anonim válasza:
Ezt a szemetet én is olvastam, bár már nem emlékszem, melyik jeles sajtótermékben.
Bayer egy önkontroll nélküli gusztustalan féreg. Az ilyenek szoktak népet irtani, ha hatalomhoz jutnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!