Most akkor meglett a kétharmad a Fidesznek vagy nem?
ez lemaradt:
amit írtál 50% stb stb
ott a szavazatok számàról beszéltek
hogy ha össze adod akkor többen szavaztak ellenzéki pártokra mint a fideszre
csak ugye nem úgy van arányaiban a parlament felosztása , mint a szavazatok eloszlása ,
"GYŐZTÜNK! Éljen a vezér! A fidesz kormányzott eddig a legjobban. Én is rájuk szavaztam Londonból."
Pedig neked nem sok közöd van az itteni kormányzáshoz..
Tudod ki engedné,hogy olyan szavazza meg az ország sorsát,aki nem is itt éli a hétköznapjait,ráadásul évekig,évtizedekig nem is fog hazaköltözni.
Köszönjük,hogy megszavaztad NEKÜNK a szart továbbra is..
Még szerencse hogy nem te döntöd el ki szavazhat 4-es. Attól hogy külföldön élek én is magyar vagyok jogom van szavazni.
Az Orbán kormány rengeteget adott az embereknek és ahogy néztem otthon magyarhonban rengeteget nőtt az életszínvonal az elmúlt 8 évben.
Wiki-n szépen le van írva a választási rendszer.
Röviden annyi, hogy két lista van, az egyiken pártokra kell szavazni, a másikon egyéni jelöltekre, akik mellesleg lehetnek tagjai valamilyen pártnak.
"Ja,még szerencse,hogy TE viszont eldöntheted az ország sorsát,te hazaáruló."
Tehát aki nem a Te szád íze szerint szavaz az hazaáruló!?
A farok csóválja, ja nem!
Azért van jogod hozzá, mert a fideSS szavazati jogot adott nektek, ezzel megerősítve a támogatottságát.
Egyébként is csak olyannak lenne szabad voksolni, aki ide adózik, ha nem akkor húzzon az fenébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!