Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha Soros György akkora hatalmú...

Ha Soros György akkora hatalmú, miért nem állítja félre Orbánt a magyar politika éléről?

Figyelt kérdés
Nehezen tudom elhinni,hogy egy akkora hatalmú ember, aki fejlett országok gazdaságát képes bedönteni ha úgy akarja, nem boldogulna egy ilyen kis ország kormány pártjával. Szerintem egy szellentése elég lenne és az EU találna valami indokot Orbán menesztésére. Már a rengeteg korrupciós ügy is elég lenne hozzá. De akkor miért nem teszi? Vajon lehet, hogy nincsenek meg hozzá az eszközei, vagy talán nem is olyan nagy ellenségek mint ahogy Orbán állítja..?

2018. ápr. 10. 03:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Sorosozás csak kampány része volt. Még pár hét és utána más lesz a nép ellenség akitől csak a fidesz tud megvédeni
2018. ápr. 10. 21:47
 12/15 anonim ***** válasza:
71%
Azért, mert minden hősnek vannak segítői. A KDNP teológusai Orbán mögött állnak, és a rózsafüzér erejével védekeznek Soros sátáni hatalma ellen! Forrás: [link]
2018. ápr. 11. 10:50
 13/15 anonim ***** válasza:
38%
Most néztem egy interjút vele, olyan öreg, beszélni is alig bír.
2018. ápr. 11. 23:19
 14/15 anonim ***** válasza:
69%
Soros György egy filantróp ember. Igazából zsebre dughatta volna a vagyonát, és elhúzhatott volna egy távoli kastélyba élete végéig. De nem tette, ehelyett úgy döntött, hogy alapítványt hoz létre, és segíti a rászorultakat. Így aztán a politikába is beleártotta magát valamilyen szinten. Én mondjuk a helyében nem tettem volna, de ő tudja. Sajnálom is emiatt, mert most szív. Nyilvánvalóan a fidesznek semmilyen alapja nincs, hogy őt támadja, vagy ellenségként tekintse. Ez csak parasztvakítás. Majd jön új "ellenség". Baromság az egész.
2018. ápr. 13. 18:59
 15/15 anonim ***** válasza:

Mert ő állította oda, ahol van. Miért bántaná a saját kétszeres ösztöndíjasát, legjobb tanítványát?

Ha hihetünk a kormánypárti médiának, Soros még a saját jelöltjeit is elindította egymás ellen, érdemi koordináció nélkül, hogy növelje a Fidesz esélyeit.

Érthető is, hiszen Orbán az állítólagos Soros-tervet valósítja meg:

- 2300 oltalmazotti státussal befogadott szíriai és tunéziai Orbán-migráns betelepítése az Országgyűlés felhatalmazása nélkül.

- 20.000 fizető telepes betelepítése letelepedési kötvénnyel, családostul (minden első fokú rokont hozhat egy kötvény tulajdonosa), az Országgyűlés beleegyezése nélkül...

És még nincs vége!

Szóval mi gondja lehetne Sorosnak Orbánnal? Hiszen a kvótát is mindketten ellenezték... Mester és tanítvány nem bántja egymást, csak színjátékot játszanak a szavazatokért...

2018. ápr. 18. 00:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!