Egyik ellenzéki pártban sem merül fel, hogy esetleg választási csalás történt?
#10, amíg a feltételezéseidet nem bizonyítod, addig azok csak feltételezések. És nem azért, mert "ez egy ilyen ország". Az elítélhetőséghez, a biztos tudáshoz bizonyítani szükséges.
No persze, ha egyetértőleg összekacsintok veled, akkor brancsbelinek tartasz, és zöldet kapok - legalábbis tőled. Ha viszont vitába szállok veled, bármily tárgyilagosan, akkor ellenségednek tartasz, és jön tőled a piros. Ha nem így volna, akkor te vagy az elenyésző és üdítő kivéltel.
Jaj, cicavirág, életemben nem pontoztam senkit ezen az oldalon se le, se fel, nem is fogok, mert nem látom értelmét. Nem teljesen tudom dekódolni, hogy mit kellene bizonyítanom. Ha bizonyítékokat szeretnél, nézz körül az országban, a hírekben, vagy akár csak itt, ebben a kategóriában, ahol például jónéhány "mit szólnál, ha a főnököd megkérne, hogy mutasd meg neki fényképen, hogy a Fideszre szavaztál?"-jellegű kérdés szerepelt a napokban. Gondolom, a gyűlöletkampányt, a propagandát, a krumpliosztásokat magadtól is észrevetted, ahogy azt is, hogy milyen elképesztő sötétség és irracionális félelem uralkodik az emberek fejében.
Épp az imént olvastam egy volt szavazatszámláló magyarázatát arról, hogy mely pontokon lehet könnyen belenyúlni az eredményekbe: https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__92..
Elég tanulságos összefoglaló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!