Miért lett volna jobb, ha az ellenzék nyer?
Ezt főként a kivándorolni készülőktől kérdezem.
Mert ugye Szélhámos Bernadett is megmondta: "Most mi jövünk". Ami ugye annyit tesz, hogy ők akarják kavargatni a húsosfazekat.
Mert nem az ügyészséget és a rendőrséget használnák politikai célokra. Mert nem arra menne a beszedett adó, hogy Bernadett szülőfalujába stadion legyen stb stb stb
Egyébként én nem megyek el. Lehet élni diktatúrában is.
1
Ezt honnan veszed? Szélhámos Berni még egy percet sem volt kormányon. ÉS azonkívül nem nagyon mondott semmit, hogy "most mi jövünk", ami eléggé ellentmondásos kijelentés.
Az ellenzéknél nem lett volna meg 2/3többség. Épp a lenyomásra "játszott".
Nekem nem szimpatikus a fidesz. DE az mszp ugyanúgy lejáratta magát gyurcsánnyal. A dk meg azzal hogy felvállalta gyurcsányt. A jobbik egy köpönyegforgatóval indult. Így látszik, hogy bár ellenzéki oldalon vagyok, de tök naív azért nem!
Tehát az ellenzék csak koalicióban lett volna képes működni (márha képesek lettek volna a szent célért összefogni és megerőltetni maguk), ami engem jobban megnyugtat.
A fideszben sem az zavar, hogy nyert. Ez benne volt a pakliba. Engem a 2/3 aggaszt, mert már így is az egészségesnél nagyobb beleszólása volt a dolgokba és ez nem változik továbbra sem.
Jó lett volna egy ellenzéki oldal, ami kicsit visszafogja a gátlástalanságba és néha rálép a tyúkszemére. Most azt csinál a párt amit akar. Nincs visszatartó erő, nincs zabla. Ez az iszonyú. Ez tölt el rettegéssel.
" ÉS azonkívül nem nagyon mondott semmit, hogy "most mi jövünk""
De, mondott. A Fidesszel ellentétben, minden más pártnak VOLT programja.
"A Fidesszel ellentétben, minden más pártnak VOLT programja."
És ha beleolvasgatsz, akkor láthatod mekkora baromságok vannak benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!