Megint lessz 2018. április 15-én tüntetés?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 9. 12:04
3/11 anonim válasza:
Minek?
Szavazók felének a fidesz kell, 30% nem szavazott tehát jó nekik a mostani rendszer, 20% nak meg csitu
4/11 anonim válasza:
15.-én lesz tüntetés ugyan, de amennyiben békés álldogálás lesz azt kb körberöhögik. Ha 2006 szintű zavargások lesznek akkor leveretik a rendőrökkel és kész. Aztán megjelenik a hírekbe, hogy "Soros próbálkozott egy utolsót, de megbukott..."
5/11 anonim válasza:
Lesz, most 9600+ ember van ès folyamatosan csatlakoznak.
6/11 anonim válasza:
Lassan 11ezer a lètszám ès más tüntetèsek is szerveződnek!
7/11 anonim válasza:
Nem. A zorbán-kormány betiltja április 15-ét.
8/11 anonim válasza:
Nem lesz, számomra tuti nem, mert nem érek rá. És amúgy is már leszoktam ezekről a tüntizésekről.
Felnőtt vagyok, dolog van, utoljára egyetemista koromban értem rá ilyenekre :D.
9/11 anonim válasza:
Igen lesz sot mar meg is volt a tüntetés és jovoheten is lez, azok az igazi magyar emberek akik tegnap kimentek tüntetni nekik tényleg fontos a saját és országuk jövője. Sokan büszkék lehetnek rájuk. Nagyon remelem hogy nemsokára kinyílik a fideszpartiak szeme mert mar nekem faj hogy miért ilyen hülyék hogy nem látnak tisztán....pénzért megvettek őket egy szavazatért cserébe..szánalom, Orbán ellopja az ország összes pénzét és nekik/ nektek, fideszesek ez nem tűnik fel
10/11 anonim válasza:
"nektek, fideszesek ez nem tűnik fel"!
De feltűnik, meg sok minden más is. De olyan jó nézni a baloldali bukottak vergődését!
Sajnos nem a Jobbik nyert, de legalább a baloldal kikopik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!