Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egyet értesz abban, hogy az...

Egyet értesz abban, hogy az ellenzék az alábbi pontokban kellene megújuljon, hogy 2022-re erősödni tudjanak?

Figyelt kérdés

-Minden emberhez juttassák el az információt, ők 0 migránst akarnak, Sorost kitiltják az országból, Szerb határon áramot vezetnek a kerítésbe, és aknákat helyeznek el, és tankokkal fogják védeni a helyet. (Kicsi irónia, de mindenképp migráns ellenes arcot kellene adni a kampánynak)

-Baloldal újuljon meg. Ne csak a vezetők mondjanak le, a tisztújítás után változtassanak pártnevet, és legyenek egységesebbek. Jelenlegi n+1 baloldali párt egyáltalán nem jó, az elmúlt 8 év MSZP kormány bűneit meg hagyják a DK-ra.

-A Baloldal NE BESZÉLJEN KORMÁNYVÁLTÁSRÓL, egyetlen célkitűzésük az legyen, hogy Budapestet nyerjék meg teljesen 2022-ben és Szegedet tartsák meg.

-A Jobbik ne indítson 106 jelöltet, ők Észak-Kelet Magyarországra fektessék a hangsúlyt, és azt a 20 körzetet, ami nyerhető lett volna, nyerjék meg '22-ben. A Jobbikban is tisztújítás kell, és válságtanácskozás.

-Egységes ellenzéki program legyen a korrupció felszámolására.

-Szerintem most ELLENZÉKVÁLTÓ hangulat van, megbuktak, új stratégia kellene, új arcokkal és más pártnévvel. Ha reálisan felmérik a helyzetet, és úgy is cselekednek, most nem lenne az a helyzet, ami van. az LMP 6 körzetet játszott Budapesten a Fidesz kezére, a Jobbik meg több tucat körzetet vesztett el alig 5% különbséggel, és 10%-os maszek balos pártokkal. Inkább a nyerhető körzetekre kellett volna figyelni, és elvinni, nem pedig kormányváltást papolni.

-Ellenzékiként örülök, hogy ez a valóságtól elszakadt társaság POFÁRA ESETT. Megérdemelték. Az az LMP aki önmagában 6 körzetet baxott el, és az MSZP aki alig ugrotta meg a küszöböt ne beszéljen már 2/3-os ELLENZÉKI TÖBBSÉGRŐL. A Jobbikot ne is említsem. 1 egyéni körzet? Mi ez? Valami rossz vicc? Választást akarnak nyerni, és 1 körzetet visznek el? És egy K*VA KUTATÁS NEM VOLT, AMI MEGMONDTA HOGY EZ LESZ? De ők csak papolták tovább, hogy győzni fognak. És 20 nyerhető körzetet baxtak ki az ablakon a koordináció hiánya miatt, és a hazugságok miatt.

-Az emberek elhitték, hogy nyerhet az ellenzék, ki fog így jövőre elmenni választani? Ez visszaélés a választók bizalmával. A választók felhatalmazták az ellenzéket most is, tavaly is a kormányváltásra a szavazatok több mint 50%-ával, de ezt csak elherdálták a hazugságaikkal.

Ti miben látjátok a megújulást?

2018. ápr. 9. 11:58
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Ide egy teljesen új ellenzéki párt kell, új emberekkel, új elképzelésekkel stb...

Az eddigi pártok leszerepeltek, én sejtettem hogy nem fogják legyőzni a fideszt, e azt nem gondoltam volna hogy ismét 2/3 fidesz győzelem lesz. A Jobbik nekem nem volt a szívem csücske nem hittem el hogy néppárttá alakultak meg minden, de mégis rájuk szavaztam mert én úgy láttam a legesélyesebbnek talán van valami esélye. megharagudtam a Jobbikra is egyébként, egyedül azt a néhány egyéni jelöltet sajnálom akik tényleg mindent megtettek azért hogy megtudják győzni az embereket, aki itt nálunk indult ő az aki tényleg mindent megtett és nyerhetett is volna ha a másik ellenzéki jelölt nem áll neki kampányolni hogy ő a jobb, és mivel kettőjük között ment a harc a fideszes jelölt meg szépen csendben megnyerte ezt a körzetet igaz hogy nem túl sokkal, de ha a DK-s csendben maradt volna, és visszalépett volna a jobbikos javára, mert hiába volt még rajtuk kívül 10 más jelölt ők még 5% ot sem értek el, és akkor itt nyerhetett volna a Jobbik.

Oké hogy a Jobbik nem akart összefogni a többi ellenzékivel, de ilyen téren meg egyezhettek volna hogy mérjék fel közösen hogy hol ki a legesélyesebb és őt kellett volna támogatni.

Erősen állítom azt is hogy lehet a legesélyesebbeket függetlenként kellett volna indítani az összes ellenzéki párt támogatásával és akkor többet eltudtak volna érni!

2018. ápr. 9. 12:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!