Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Van esély hogy 2022re összejön...

Van esély hogy 2022re összejön egy normális ellenzék ami letudja győzni a FIDESZT?

Figyelt kérdés

Van esély hogy 2022-re összekapja magát az ellenzék és indítson egy ütőképes pártot?

Konkrétan egy viccnek tartom a 2/3-ot úgy hogy az ismerőseim 80% nem tartja magát Fideszesnek, undorító kampányt folytatott az utóbbi időben és ígyis ekkora előnye van, köszönhető a médiának is ahol a csapból is nagyrészt Orbán jó cselekedeteiről van szó,a migránsok,Soros stb..de nem baj legalább lesznek stadionjaink meg karácsonykor kapjuk a kis Erzsébet utalványt...

Nem tudom elhinni hogy akik BP-n este 10-ig sorban álltak erre adták le a voksukat.

Nyílván számítottam rá hogy nem lehet leváltani a Fideszt még, de ezek az adatok akkor is megbotránkoztató.

Az ellenzékbe is keresni kell a hibát, mert hiába mondható hogy Vona jó miniszterelnök jelölt labdába se rúgott...

A baloldalt meg inkább hagyjuk, amíg képtelenek maguk között megegyezni és még mindig az MSZP a legnagyobb baloldali párt addig őket se lehet komolyan venni, pedig szerintem vannak azon az oldalon jó politikusok.

A kérdésem az lenne hogy ez után a bukta után össze tudják szedni magunkat, vagy pedig 2022-ben is ez lesz?

Sok duma, kormányváltás hangulat,aztán az egész egy nagy blama lesz és sorra nyújtják be a lemondásukat?

Tényleg érdekel hogy Ti hogy látjátok ezt az egészet,szerintem nem egészséges hogy a Fidesz ekkora főlénnyel még 4 évig kormányon van...

2018. ápr. 9. 11:11
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Takács Zs5 nevű felhasználó válaszára:

Igen, szomorú vagyok mert sajnálom hogy demokrácia van, de mégse érzem ezt! Én nem vagyok se baloldali, se jobb oldali, egy jobb jövőt szeretnék!

25 éves leszek, lassan szeretnék akár családot alapítani, szeretnék egy saját házat de jelenleg ezt lehetetlennek érzem mert nem valakinek a valakije vagyok,vagy nincs olyan ismertségi köröm. Én úgy érzem manapság(a Fideszes kormányból kiindulva) hogy így lehet a leginkább érvényesülni.

Manapság az én korosztályom örül ha kitud fizetni egy albérletet Budapesten, és kitud jönni valahogy egy hónapban.

Tudom hogy ezek a dolgok nem feltétlen a kormányváltástól függ, de érthetetlen hogy hogy lehet ekkora többsége a Fidesznek. Nem számítottam kormányváltásra mert gondoltam hogy sokaknak Orbán a király, lehet itt mondani hogy az ellenzék mennyire nem volt korrekt, de nézd már meg légyszíves a Fideszes lejárató kampányokat, a plakátokat.Ha neked ez szimpatikus akkor egészségedre, de szerintem ez 2018-ban felnőtt emberektől szánalmas.Szánalmas hogy a migráns témával,és Sorossal ekkora fölényben nyerni lehet.

Igen félek hogy mi lesz 4 év múlva ha még mindig ők lesznek kormányon.

Sajnálom hogy nem tudott egy normális ellenzéki oldal felnőni a feladathoz a 4 év alatt hogy legalább ezen a választáson ne lett volna ekkora támogatottsága a Fidesznek, kicsit visszább vegyenek mert ezzel megint csak azt értük el hogy még pofátlanabbak lesznek,még jobban az EU ellen mennek, amire szerintem nekünk Magyaroknak nincs szüksége.

Érthetetlen számomra a Jobbik rosszul szereplése,főleg egyéniben...

Mindegy, úgy látszik ez bejött: Megfélemlítés...

2018. ápr. 9. 12:10
 12/14 anonim ***** válasza:

Ha az összes jelenlegi ellenzéki párt megszűnne és a legerősebb emberei alapítanának egy teljesen új ellenzéki pártot ami kegyetlen erős lenne akkor is a Fidesz lesöpörné az asztalról őket, mert nagyon megy nekik a lejáratás és az emberek elbutítása, agymosása.

Ezzel van a probléma.

2018. ápr. 9. 12:18
 13/14 A kérdező kommentje:
Na igen.. ameddig a tv2,m1 megy az embereknél, már pedig sok idős ember ezt nézi, ha internetezik se feltétlen jut el hozzá sok információ, így nem is tudok meglepődni ezen.
2018. ápr. 9. 12:23
 14/14 anonim ***** válasza:
Sok múlik azon, h kiléptetnek-e minket az EUból. Az sokaknál kiverheti a biztosítékot.
2018. ápr. 27. 12:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!