Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért van az, hogy a nagy...

Miért van az, hogy a nagy "hazaszerető" jobbikosok, holmi sértődöttség hatására azzal fenyegetőznek, hogy kiköltöznek az országból?

Figyelt kérdés
Persze ez nagyrészt tudom, hogy csak szájkarate, de ilyenkor mekkora hazaszeretetre vall az, hogy cserben hagyják a "hőn szeretett" hazájukat?

2018. ápr. 9. 08:08
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
67%

Nem mi hagyjuk cserben, hanem mindenki aki a FIDESZ-re szavazott

Az az okos aki mihamarabb itt hagyja az országot

2018. ápr. 9. 08:09
 2/12 anonim ***** válasza:
54%
Mert nincs mit kezdjenek a helyzettel s ez az egy dolog amit írni tudnak. Ezzel elégülnek ki.
2018. ápr. 9. 08:09
 3/12 anonim ***** válasza:
39%
Jobb is mentek komcsik.
2018. ápr. 9. 08:15
 4/12 anonim ***** válasza:
94%

Arról van itt szó, hogy aki egy kicsit értelmesebb, az látta a túlárazott közbeszerzéseket, a lerohasztott oktatást és egészségügyet és a sima lopásokat is.

Viszont a médiát gyönyörűen felvásárolta a Fidesz és gyakorlatilag az ellenzéki hangok, de a különböző hírek a csalásról sem jutottak el az egyszerűbb emberekhez. Ők annyit hallottak, hogy migránsok és Soros.

Közben a határon van olyan dolgozó, aki már hónapok óta nem látott egy lelket sem és amúgy is. Hivatalos statisztikák szerint is hónapok óta leállt a migráns áradat. Az Istenadta Nép viszont erről nem tud és benyel mindent, amit az összes forrásból hall.

Egy nyugdíjas meg nem fog nekiállni Indexet olvasni. Neki jó a helyi Hírlap (Habony Árpi), a TV2 és a Rádio 1 (Andy Vajna), vagy az M1 és a Kossuth Rádió (Fidesz). Ha pedig te is csak egy oldalt hallassz, te is el fogod azt hinni.

Persze, sokat kell várni a vizsgálatokra, persze szar és ehetetlen a kórházban a kaja, persze a nyugdíjjam alig elég valamire, de ezek a migránsok hiszen embereket bántanak!

És itt jön a liberális és a baloldal felelőssége is, hogy nem vettek tudomást a migrációs problémáról, sőt! Simán ki lehetett volna fogni Viktor vitorlájából a szelet, de nem sikerült.

Egy olyan nüansznyi kis dolgot meg már meg sem említek, hogy riogattak a kerítés bontásával, de pont olyanra kenték rá a bontást, aki konkrétan kitalálta az egészet; gondolok itt a Jobbikra.

Bejött a Fidesznek az NSDAP és Adolf Hitler módszere, ellenségkeresés és a kampány végtelenül leegyszerűsítése. Ehhez jönnek még a kisebb jóléti intézkedések (Erzsébet utalvány és társai) és kész a kétharmad. Nácizzák a Jobbikot az agyhalottak, közben a Fidesz követte egyedül a jól bevett náci propagandát. Mindenki más értelmesen állt a dologhoz, programokat mutattak be és valódi konzultációkat tartottak (leszámítva a DK-t és az MSZP-t).

2018. ápr. 9. 08:27
 5/12 A kérdező kommentje:
#6 Ez mind szép, csak nem ez volt a kérdés.
2018. ápr. 9. 08:30
 6/12 anonim ***** válasza:
54%

Mert nem tudnak urakodni az érzéseiken. A józan eszüket elveszi a düh és a harag.

Szeretetnek nyomat sosem latom. Csak a fikazodast. BARMI VAN! amikor Gyurcsany volt neki kelett takarodnia a nep szerint. Most Orbannak.

Szerintem a nep tejesen hulye es csak panaszkodni akar mert raer. Mint egy hulyegyerek varja a csokit es ha a kovetkezo kormany nem tette “gazdaggá” illetve ilyen koholt es mindenfele hulye kis belpolitikai szarsagokon csamcsogo raeros embereknek rajottem EZ A SZORAKOZAS! Ja jó! Akkor hőbörögjetek, utáljatok mindenkit.

Én is voltam ilyen. De jó hogy ezen a szinten felülemelkedtem.....

2018. ápr. 9. 08:41
 7/12 anonim ***** válasza:
87%
Nem tudják feldolgozni, hogy simicska beetette őket és ők adták tálcán a 2/3-ot a fidesznek azzal, hogy nem koordináltak a többi ellenzékkel és ráadásul így csak egyetlen egyéni választókörben nyertek. Na ez volt a Simicska bomba... csak épp nem arrafele robbant amerre sokan gondolták...
2018. ápr. 9. 08:41
 8/12 anonim ***** válasza:
83%
Én szeretem a hazámat. Nekem a haza nem egyenlő a politikusokkal. Nem mennék ki most sem, de ha balliberális kormány lenne, akkor sem. Családom 56 után se disszidált, pedig megtehették volna, mégis itthon maradtak magyarként. Nekik hála, most én is magyar lehetek.
2018. ápr. 9. 08:58
 9/12 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy aki ki akar menni külföldre az mind jobbikos... Mellesleg nem sértődöttek, hanem csalódottak. Aki még mindig itt van, az látta a reményt abban, hogy jobbra forduljon a sorsa.
2018. ápr. 9. 10:09
 10/12 anonim ***** válasza:
Abba tudsz csak igazán csalódni, akit (amit = MO s népe) igazán szeretsz...
2018. ápr. 10. 23:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!