Miért van az, hogy a nagy "hazaszerető" jobbikosok, holmi sértődöttség hatására azzal fenyegetőznek, hogy kiköltöznek az országból?
Nem mi hagyjuk cserben, hanem mindenki aki a FIDESZ-re szavazott
Az az okos aki mihamarabb itt hagyja az országot
Arról van itt szó, hogy aki egy kicsit értelmesebb, az látta a túlárazott közbeszerzéseket, a lerohasztott oktatást és egészségügyet és a sima lopásokat is.
Viszont a médiát gyönyörűen felvásárolta a Fidesz és gyakorlatilag az ellenzéki hangok, de a különböző hírek a csalásról sem jutottak el az egyszerűbb emberekhez. Ők annyit hallottak, hogy migránsok és Soros.
Közben a határon van olyan dolgozó, aki már hónapok óta nem látott egy lelket sem és amúgy is. Hivatalos statisztikák szerint is hónapok óta leállt a migráns áradat. Az Istenadta Nép viszont erről nem tud és benyel mindent, amit az összes forrásból hall.
Egy nyugdíjas meg nem fog nekiállni Indexet olvasni. Neki jó a helyi Hírlap (Habony Árpi), a TV2 és a Rádio 1 (Andy Vajna), vagy az M1 és a Kossuth Rádió (Fidesz). Ha pedig te is csak egy oldalt hallassz, te is el fogod azt hinni.
Persze, sokat kell várni a vizsgálatokra, persze szar és ehetetlen a kórházban a kaja, persze a nyugdíjjam alig elég valamire, de ezek a migránsok hiszen embereket bántanak!
És itt jön a liberális és a baloldal felelőssége is, hogy nem vettek tudomást a migrációs problémáról, sőt! Simán ki lehetett volna fogni Viktor vitorlájából a szelet, de nem sikerült.
Egy olyan nüansznyi kis dolgot meg már meg sem említek, hogy riogattak a kerítés bontásával, de pont olyanra kenték rá a bontást, aki konkrétan kitalálta az egészet; gondolok itt a Jobbikra.
Bejött a Fidesznek az NSDAP és Adolf Hitler módszere, ellenségkeresés és a kampány végtelenül leegyszerűsítése. Ehhez jönnek még a kisebb jóléti intézkedések (Erzsébet utalvány és társai) és kész a kétharmad. Nácizzák a Jobbikot az agyhalottak, közben a Fidesz követte egyedül a jól bevett náci propagandát. Mindenki más értelmesen állt a dologhoz, programokat mutattak be és valódi konzultációkat tartottak (leszámítva a DK-t és az MSZP-t).
Mert nem tudnak urakodni az érzéseiken. A józan eszüket elveszi a düh és a harag.
Szeretetnek nyomat sosem latom. Csak a fikazodast. BARMI VAN! amikor Gyurcsany volt neki kelett takarodnia a nep szerint. Most Orbannak.
Szerintem a nep tejesen hulye es csak panaszkodni akar mert raer. Mint egy hulyegyerek varja a csokit es ha a kovetkezo kormany nem tette “gazdaggá” illetve ilyen koholt es mindenfele hulye kis belpolitikai szarsagokon csamcsogo raeros embereknek rajottem EZ A SZORAKOZAS! Ja jó! Akkor hőbörögjetek, utáljatok mindenkit.
Én is voltam ilyen. De jó hogy ezen a szinten felülemelkedtem.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!