"Útálom a hétfőket"
Mert akkor nyílik a gyárkapu vagy miért?
Egyáltalán nem. Valami rémlik, hogy tegnap este katasztrofálisan leszerepelt az ellenzék, amiről én itt hónapok - ha nem évek - óta ugatok.
Kék az ég, szép idő ígérkezik, a család még alszik, mézzel iszom a kávét, de mindjárt ébresztem őket, anya megy melózni - jó melója van - a kicsit viszem oviba. Sajna, szerdán valószínű mennem kell aratni megint három hétig.
Bár nem kenyerem a káröröm, de jó lesz látni pár megmondóember fancsali képét. Én Jobbik szavazó voltam a kezdetektől, szóltam, nem lesz jó amit csinálnak - most majd lehet elemezgetni, hol ..szták el.
Ez van.
Tegnap is leírtam, hogy a közvéleménykutatók ezt jelezték előre, nem értem, mi volt ez a csodavárás, meg hogy min kell meglepődni.
Ha ez kell a magyarok többségének, hát legyen. Csak az a baj, hogy nekem is ezt a főztöt kell ennem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!