Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Fidesz kizárólag azért...

A Fidesz kizárólag azért tudott nyerni, mert a sokmillió külföldi magyar-akiknek nem szabadna szavazójoggal rendelkeznie-mind a Fideszre szavazott?

Figyelt kérdés
Ne hogy már a sok erdélyi döntse el a jövőmez,aki soha nem is járt még Magyarországon..

2018. ápr. 9. 02:03
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

# 3

Te vagy az Pénztáros Lőrinc?

2018. ápr. 9. 02:53
 12/23 anonim ***** válasza:
74%
Az egész csalás és pont leszarjàk hogy te kire szavazól. Már minden az övék. Nekünk magyaroknak már nem sok mindenünk maradt. A markukban vagyunk.
2018. ápr. 9. 03:07
 13/23 anonim ***** válasza:

" Nagyon sokan azért ,mert m1-ből nyomják folyamatosan a migránsokat. (közben soha a büdös életbe nem fog látni ,főleg nem egy BAZ megyei 800 fős faluban ,de nem baj akkor is csak a Fidesz ,mert nem engedi be őket. Közbe fingja sincs kik azok a migránsok."

Néha komolyan úgy érzem,hogy az ilyen emberek meg is érdemlik a sorsukat.

És azt sem lehet felróni a fidesznek,hogy kihasználja az emberek butaságát.

A szörnyű inkább az,hogy mennyi ilyen ember van.

Amikor felmegyek olyan portálra,ahol többségében fideszesek vannak,elképedek,hogy mennyi ilyen ember van.

Tudod van egy ilyen biblia idézet is,hogy már legyünk stílusosak a kdnp kapcsán "boldogok a lelkiszegények,mert övék a mennyek országa".

2018. ápr. 9. 05:01
 14/23 anonim ***** válasza:

Mar vartam ezt a kerdest.

Csak azt nem tudom hogy melyik párhuzamos univerzumban van sokmillio külföldi magyar, mert az ittenibe mar a millio se biztos.

2018. ápr. 9. 08:08
 15/23 anonim ***** válasza:

Nagy a sötétség,látom...

Határon túliakkal,eredményekkel,nemzeti identitással kapcsolatban...

Annyi biztos,hogy MI,határon kívül rekedtek kikérjük magunknak a lekicsinyítő és degradáló hangnemet!

Hát mit képzeltek ti magatokról,szappan agyú agymosottak?Nem voltatok ti ott disznók,ahol mi kondások!

Emelkedjetek már a korlétaitok fölé és gondolkodjatok már kicsit a földön járva is!-léteznek népek,melyek nem egy gúnyhatár keretein belül léteznek kizárólag.-léteznek emberek,kiknek identitásuk előbbre való a bankszámlájuktól!

Húzzatok bőrt a fogatokra,Ti csekély nyelvrágó kisebbség! A Magyar nép döntött és őseik kitaposott ösvényén kíván tovább haladni.-megőrizvén szabadságát,biztonságát és identitását!

A titeket tápláló korcs nyugati liberalizmusnak pedig hadat üzentünk,határon innen és túl!

2018. ápr. 9. 09:54
 16/23 anonim ***** válasza:

Nem egészen

Nem akarok sértő megjegyzést tenni, de muszáj leírnom.

Nagyon sok buta ember hitt az agymosásnak, ugye a migráns dumával is meggyőzte az embereket. A nyuggereket az Erzsébet utalványokkal, nem mindet de egy részét megvásárolta. Nagyon sok lefizetés történt, plusz még a csalás amik nem derültek ki!

Nagyon sok helyen az egyéniben a kis falvakban tudták megvásárolni a szavazatokat. Aztán a külföldi Román-Ukrán szavazatok akik átjöttek az is szép szám. Amik külföldön élő magyaroktól jönnek szavazatok azok még nincsenek beleszámolva de már nagyon nem oszt, em szoroz semmit. A 2/3 éppen hogyan de megvan, esetleg talán az bukhat de erre 2% esélyt adok.

A másik probléma azzal van hogy az ellenzék nem tudott megegyezni. Nem egy oylan egyéni körzet van ahol ha visszalépett volna egy gyengébb ellenzéki LMP, DK-s jelölt egy erős Jobbikos vagy MSZP-s javára akkor ott bukott volna a fideszes jelölt.

Ide tényleg egy erős összefogás kellett volna, és csak a legerősebb jelölteket kellett volna indítani.

Jobbiknak listás szavazáson jó volt az hogy egyedül indulnak, de egyéniben összefoghattak volna. Igaz hogy Vona Gábor sosem volt számomra túl szimpatikus meg meggyőző de én adtam nekik esélyt, de nem sokat ért sajnos. Az egyéni képviselő jelöltjüket meg nagyon sajnálom mert ő emberileg is iszonyatosan normális, kedves, tud is valamit és sokan elismerték az eddigi munkáját, de sajnos mégis letudta verni a fidesz hála a DK-s jelöltnek aki csak azér sem lépett vissza a javára holott ha megtette volna akkor itt nálunk bukott volna a fideszes.

2018. ápr. 9. 10:46
 17/23 A kérdező kommentje:
Annyi biztos,hogy sok ember meg lett fenyegetve,nekem is van ismerősöm,akit a munkáltatója megfenyegetett,hogy ha nem a fideszre szabaz,kirúgja
2018. ápr. 9. 15:42
 18/23 anonim ***** válasza:
Es ott allt a hata mogott mikor bent volt a szavazofulkebe?
2018. ápr. 9. 15:57
 19/23 anonim válasza:
Elmondanám, hogy hallottam olyat, hogy le kellett fényképezniük kire szavaztak és be kellett mutatni.
2018. ápr. 9. 22:02
 20/23 anonim válasza:

Lehet csaltak, lehet nem. Lehet vettek szavazatokat, lehet nem. Ezek mind találgatások, engem nem is érdekel úgysem lehet ellene tenni semmit. Legalábbis amíg nincs egy komolyabb kihívója Orbánnak. Az ellenzék xart sem ér valljuk be.A kampányuk sem ért xart sem.

Engem a drága kérdező álláspontja idegesít de nagyon. "Ne hogy már" a külhoni magyarokra kend a választások eredményét...

Ezt ti magyarok", Gyurcsánytól halljátok? El is hiszitek tényleg?

"Ne hogy már" egy olyan magyarországi magyar bélyegezzen meg minket aki soha nem is járt még Erdélyben..

Nézz utána a dolgoknak, és tanulgass még írni is. Szerintem se kéne mi szavazzunk, mondjuk én nem is szavazok állampolgárságit sem csináltam mert nm látom értelmét. Viszont vannak olyanok akiknek sokat jelent ha szavazhat vagy ha magyar állampolgár lehet. Ne kérdezd miért én sem értem de van akinek ez fontos.

Más nézőpontból megfogva a kérdésedet, a te jövődért egyedül te vagy a felelős. Nem egy párt vagy kormány. Persze az is sokat jelent, de akkor is, ha tanulni akarsz tanulhatsz ma is. És ne mondja nekem senki hogy egy inteligens, tanult, munkája iránt elkötelezett ember nem tud megélni ma Mo-n...

2018. ápr. 10. 07:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!