Miért van ekkora különbség a politikában Budapesten és az ország többi részén?
Vidéken majdnem mindenhol tarolt a Fidesz, és a legtöbb helyen a Jobbik lett a második, a baloldal meg kb sehol. Budapesten pedig 18 választókörzetből 12-őt baloldali képviselő nyert meg, a maradék 6 Fidesz-es választókörzetben is szoros volt a verseny a baloldallal.
Ilyen tekintetben, hogy jobboldal vagy baloldal, óriási és alapvető különbség született a főváros és a vidék között, szinte mintha nem is egy ország lenne. Mi lehet ennek az oka?
Mert Budapest - magyarországi szinten - a gerinctelen, hullaték emberek fellegvára.
Vegyetek 27 nm es kutyaólat lakásgyanánt 20 - 25 millió forintért. Barmok!
Magatoknak csináltátok se@gfejek, mert összekeveritek a szabadságot a szabadossággal.
A fővárosi piacokon minden olcsóbb, mint vidéken.
De csak ugatni bírtok, meg panaszkodni, a csótányos, patkányos éttermeitekben, az igénytelen romkocsmáitokban, osszátok az észt betépve.
Ti szidjátok, bunkózzátok a vidéket?Becstelen, tudás nélküli senkik vagytok.
@16
Faj, hogy videken a 65 negyzetmeteres lakasert is csak 5 milliot kapsz? :D
Szerintem, ha egy picit is gondolkodnál - amit nyilván nem teszel- rájönnél, hogy neked fáj egy holttiszátol 100 méterre lévő, kertvárosi, 100 nm-es családi ház.
Alsóépület, + 40 nm fedett kiülő berendezve(pinpong asztaltól a grillezőig, hintaágy hatalmas asztal kanapéval székkel, plusz aláfér a kocsi is. Külön nyársaló, gyümölcsfák, kert. Husky kutya jön megy.
Megyeszékhely.
Ha nem, akkor a csótányos neked való.
Ok.
Az hozzátartozik, hogy (meg)dolgozni kellett érte, és most, dolgozni kell rajta, fennt kell tartani.
Az albérleti díjból kijön.
A banki hitel törlesztőjéről meg ne is beszéljek.
Kilépek az ajtón és az is az enyém. 650-1300 nm ig.
Ez a nem mindegy.
27 nm kontra 1300 nm. De legyen csak az átlag 800nm.
Tudom, pofázni nagyon könnyű. De el lehet érni - ha nekem sikerült akkor másnak is- hisz rengetegen élnek itt így.
Nem kell belenyugodni az embertelenül kicsi nm erekbe, és az embertelenül magas árakba. Nem kell megvenni. Ott rohadjon rájuk, mást kell iránynak kijelőlni.
@Lux Morulus
Nekem egyaltalan nem faj. Kepzeld el itt is rengeteg ehhez hasonlo telek van kertvarosi reszeken. Es mindig a 27nm valasztanam az 1200 helyett, ha az nem Budapesten lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!