Csak én érzem ugy a választás miatt, hogy a magyarok bebizonyították hogy az észnek lefele nincs határa?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 9. 01:07
11/15 anonim válasza:
Én úgy tekintek az ország polgáraira mint a dankóros gyerekekre. Sajnálattal.
Sajnálom őket, mert a magyar oktatás annyira silány, hogy már 10 gyerekből 4 szöveget sem tud értelmezni úgy hagyja el az általánost. Most vegyük ide azt, hogy az ország fele mélyszegénységbe tengődik, az nem épp támogató környezet egy amúgy is rossz eredményeket felmutató rendszerből kidobott egyénnek... szóval minél több embert tartanak egy állat szintjén vagy éppen csak felette annál könnyebb befolyásolni.
Magyarország elve vesztes helyzetből indul, mert a szavazók fele ilyen körülmények között nő fel.
Az értelmiségi a kissebbség.
12/15 anonim válasza:
Az emberi butaságnak, és a választási csalásoknak nincs határa. Így pontosabb.
14/15 anonim válasza:
Hidd el én ezt a sötétséget már 20 évvel ezelőtt is érzékeltem, pedig akkor még csak gyerek voltam.
15/15 anonim válasza:
11-es,
Milyen igazad van, hogy az értelmiségi a kiSSebbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!