Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogyan lehetséges az, hogy...

Hogyan lehetséges az, hogy egyetlen ismerősöm se szavazott fideszre, mégis ők nyertek? Melyik az a réteg, aki fidesz szavazó? Diploma nélküliek ezek?

Figyelt kérdés
2018. ápr. 8. 23:56
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Inkább magadba nézz
2018. ápr. 9. 00:00
 12/22 anonim ***** válasza:
76%
Én a Fideszre szavaztam, mert elolvastam több ellenzéki programot és nem tetszett. Aki a családi adókedvezményt el akarja venni arra nem fogok szavazni. Önző vagyok? Igen, szinte mindenki az. Évi 420 ezer forint az azért nem olyan kevés, hogy csak úgy örömmel lemondjak róla.
2018. ápr. 9. 00:07
 13/22 A kérdező kommentje:
félre ne értsétek, nem a diplomától lesz valaki ember, nekem sincs diplomám. De mi ez a hulladék végeredmény mégis?
2018. ápr. 9. 00:08
 14/22 anonim ***** válasza:
78%

"Magyarországon senkinek nem kell demokrácia"

Mondod egy kb. 70 % - os választási részvétel után. Akkor mi lenne demokratikus?

2018. ápr. 9. 00:09
 15/22 anonim ***** válasza:
69%

Ez azt mutatja, hogy a modern társadalmak egymás mellett élő buborékközösségek. Akiket te látsz a facebookon, meg az a pár tucat ember, akivel tartod a kapcsolatot, az gyakorlatilag olyan, mint egy mini szekta. Nem látsz egyszerűen rá azokra a tömegekre, akik más beállítottságúak, mint te. De ezzel szerintem mindenki így van, nálam is ugyanez a helyzet. De a világon máshol is így történik: nézd meg a Brexitet vagy az amerikai elnökválasztást. Vannak kvalifikált, művelt, városi értelmiségiek, meg vannak vidéki tömegek. És mindig a vidék nyer. Az a tanulság, hogy az ország karakterét mindig a hátország adja.

Ezzel együtt nekem kissé bűzlik ez a választás, nem csodálkoznék, ha csalásra derülne fény.

2018. ápr. 9. 00:10
 16/22 anonim ***** válasza:
40%

1. Határontúliak, akiknek a nagyar EU-s útlevél kinyitotta a világot

2. nyugdíjadok, akiknek az Erzsévet-utalvány és az egyszeri egytál ételes kajálás megtette a hatását

3. M1 birkák

stb.

2018. ápr. 9. 00:10
 17/22 anonim ***** válasza:
30%

"Diploma nélküliek ezek?"

Ez nagyon csúnya volt. Mindig szereti valami hülye elsütni mindkét oldalról, hogy aki nem úgy szavaz, mint ő az biztos csöves proli diploma nélküli idióta.

Hidd el az igazság az, hogy minden pártra szavaznak diplomások is.

2018. ápr. 9. 00:12
 18/22 A kérdező kommentje:
évi 420ezer? 2 heti munkabérem nettóban angliában (nem szellmi munkával) könyörgöm. ezek kizsákmányolnak benneteket. És el is hiszitek, hogy jó nektek.
2018. ápr. 9. 00:15
 19/22 anonim ***** válasza:
39%
Ne feledd, hogy a magasan kvalifikált budai kerületekben is toronymagasan a fidesz nyert. Ők is sötétek. Bezzeg a munkás panel negyedekben, ahol a győzike show a sztár !
2018. ápr. 9. 00:18
 20/22 anonim ***** válasza:
43%

Nab..szdmeg. Tehát ha Svájcban csinálnak nemzeti konzultációt, netán népszavazást egy kiemelten fontos kérdésről, az a demokrácia csúcsa. Ha nálunk, akkor "rohattfideSSg..ciorbán" közpénzen kampányol és diktatúrát épít.😁 Idióták.

Amúgy az egész famíliám diplomás, (hármunknak doktori címünk van) egyben régóta Fidesz-szavazó.

2018. ápr. 9. 00:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!