Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Melyik országba érdemes majd...

Melyik országba érdemes majd költöznöm?

Figyelt kérdés
A mostani választás után végünk van... Nagy jövő áll előttem, még fiatal vagyok, az orvosi egyetem a célom. Melyik országba költözzek majd ki? Mit javasoltok?

2018. ápr. 8. 23:36
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
57%
Észak-Korea.
2018. ápr. 8. 23:43
 12/26 A kérdező kommentje:
Szeretnék jól megélni, meg inkább a meleg éghajlatot szeretem. Mármint azt ahol meleg van, nem pedig orbán fűt.
2018. ápr. 8. 23:43
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Nézz utána hol van most konkrétan orvoshiány, és amint lediplomázol jelentkezz oda. A képzett orvost mindenhol szívesen látják, néhány kivétellel.
2018. ápr. 8. 23:44
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

Orvosok északra mennek sokan úgy tudom. Tehát skandináv államokba. Norvégia pl. Bár szívás, hogy télen 2 hónapig nem emelkedik a horizont fölé a nap, de megfizetik 😃 tromsö a sarkkörtől északra van, ott van valami orvos ismerős, az mondta. De gondolom jóval délebbre, vagy dániában is jó lehetőségek vannak, meg általában minden gazdag nyugati ország szóbajőhet.

Új-Zélandnál földrajzilag nem mehetsz messzebbre, azt is ajánlom. De ezekbe a nem EU-s-schengeni országokba nagyon nehéz bejutni

2018. ápr. 8. 23:45
 15/26 anonim ***** válasza:
42%
Ha orvosi a cél, akkor feltételezem nem vagy annyira hülye, akkor mégis miért itt kérsz tanácsot? :D
2018. ápr. 8. 23:45
 16/26 A kérdező kommentje:
De nemtudom hogy a ... nyert megint a fidesz
2018. ápr. 8. 23:46
 17/26 anonim ***** válasza:
Ooohh.. mire megírtam, addigra okafogyottá vált az irományom nagyrésze 😃
2018. ápr. 8. 23:46
 18/26 A kérdező kommentje:
Csak kíváncsi vagyok az emberek saját tapasztalataira és véleményeire
2018. ápr. 8. 23:47
 19/26 anonim ***** válasza:
95%

"Jaj, ne fárassz, holnap vár a közmunka"

Akkor mondjuk feküdjél le aludni, ne a kérdezőre fogd, hogy fáraszt téged.

2018. ápr. 9. 00:12
 20/26 anonim ***** válasza:
56%
Miért kéne kimenni külföldre.Nekem és a férjemnek sincs egyetemi végzettsége mégis jól keresünk a szakmáinkkal.Van házunk, kocsink jól élünk.Ha van az embernek célja és pozitívan gondolkozik akkor áramlik a pénz.Nem kell ezért külföldre menni.
2018. ápr. 9. 09:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!