Ki az aki ha a fidesz nyer, elhagyja az országot?
Figyelt kérdés
Mert én biztos. 19f2018. ápr. 8. 22:18
21/36 anonim válasza:
Csak majd akkor fogtok koppani, kedves Fidesz szavazók, amikor a munkaképes fiatalok többsége elmegy az országból, a nyugdíjkorhatárt pedig az egekbe tolják, esetleg megszűnik maga a nyugdíj is :DDD.
22/36 anonim válasza:
én jövőre még itthon fogok egyetemre járni, második évben már inkább külföldön fogok keresni egyet :c
23/36 anonim válasza:
#17 szavait érdemes megszívlelni. Se gazdag szüleim, se kapcsolataim nincsenek, mégis jól boldogulok.
28/F
24/36 anonim válasza:
Én akkor is elmegyek ha más kerül hatalomra, a Fidesz csak megsürgeti a folyamatot. Valószínűleg vissza sem nézek majd, se látogatás se magyar hírek, se semmi, mert hányinger ami itt megy, iszonyat elkeserítő, hogy mennyire retardáltak az emberek ebben az országban, pár kamuhírrel és jóval több mint egy-két Soros plakáttal nyálcsorgató bábokat lehet csinálni belőlük. Emiatt nem is tudom elítélni a Fideszt, ha valamit ilyen olcsón adnak az emberek, bűn lenne nem megvenni...
25/36 anonim válasza:
Mi már így is úgy is megyünk, a fidesz csak egy okozata a birkaságnak. Asszonnyal, barátokkal. Ez nem az a hely, ahol az ember családot alapítana :D Egyetemnek vége, repülünk is. Nekem szerencsére nem kell visszafizetni semmit, direkt költségesre mentem és programozó vagyok mellette. Érdekes lesz hogy ha az értelmiségek, akik költenek sokat és nagy a fizetésük elmennek, mégis milyen adót fognak beszedni? :) Remélem uniós támogatásokat is befagyasztják aztán majd itt mulatás :D
26/36 anonim válasza:
Egyébként az ország összeomlása már rég elkezdődött, egyre kevesebb a fiatal, egyre többen vándorolnak külföldre.
Ezt igazolja, hogy a nyugdíjasokat sorra vonják be a munkás életbe.
27/36 _Petii válasza:
Ha a Fidesz nyer nagyon csalódott leszek és lehet én is elköltözöm valószínűleg Németbe! 27/F
28/36 A kérdező kommentje:
Én villamosmérnök leszek, szerintem szívesen fognak látni Ausztriában.
2018. ápr. 8. 22:43
29/36 anonim válasza:
Nekem eddig is tervbe volt, de még egy kevés pénzt összekuporgatok, hogy menni tudjak. Kétlem hogy kormányváltás lesz, úgyhogy nem kérdéses lépek-e.
30/36 anonim válasza:
Elköltözznék, de még be kell fejeznem a továbbtanulást először.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!