Kire szavaztál ma és szerinted ki fog nyerni?
Figyelt kérdés
Ha azzal a "ez eléggé indiszkrét kérdés, nem gondolod?" szöveggel akarsz jönni, inkább ne is válaszolj, ugyani ezt nem kötelező.2018. ápr. 8. 21:00
1/16 anonim válasza:
MKKP. Sztm kb 105 mandátummal a fidesz
2/16 anonim válasza:
Jobbikra szavaztam de félek hogy marad a fidesz
3/16 anonim válasza:
momentum, de valszeg marad a fidesz. remélhetőleg kevés többséggel
4/16 anonim válasza:
Nem indiszkret de itt es ilyen kozegben mi erdekem szarmazik abbol ha elmondom?
6/16 anonim válasza:
Ha nem mondod el, nagyjából akkoris kiderül 2 órán belül.
7/16 anonim válasza:
MSZP egyéniben, mert taktikáztam. Listán MKKP-re, mert szívem joga volt, és tényleg drukkolok nekik, hogy elérjék az 5%-ot, amire vajmi kevés esély van. De mindezek ellenére örülnék, ha a Jobbik nyerne, nem pedig Orbán bandája.
8/16 anonim válasza:
Ha nem azt a választ mondod, amit sokan hallani akarnak, lepontoznak. Ha nem tetszik az őszinte beszéd kérdező, minek teszel fel kérdést?!
9/16 A kérdező kommentje:
Senkit nem fogok lepontozni azért, mert valaki olyanra szavazott, akivel én nem szimpatizálok. Csak szimpla kérdés volt. Kíváncsi vagyok.
2018. ápr. 8. 21:10
10/16 Király Péter 1 válasza:
fidesznek kevés ideje van, lesz, elsöprő váltás kell nem bal oldallal, én változást érzek, emberek nagyobbik részének elege van langyos vizű fideszből, én Jobbikra, de nem vagyok Jobbikos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!