Miért lettem becsapva ezzel a szavazással?
Figyelt kérdés
Tegnap feltettem egy kérdést:
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__92..
Amire azt írtatok h a szavazás max 5 perc. Erre mondják ma a tévében h órákat kellett várni a szavazóknak, hosszú sorok voltak. Jol megszívták akik szavazni mentek.
2018. ápr. 8. 18:59
1/16 anonim válasza:
Helytől függ, nekem 2 perc volt.
3/16 anonim válasza:
Csak baromi nem mindegy, hogy hol és mikor szavazol, szóval nem lettél becsapva, nyugi van.
4/16 anonim válasza:
A pesti átjelentkezéses körzetekben
5/16 anonim válasza:
Helytől függ
Ahol/amikor én szavaztam nem is kellett várni
6/16 anonim válasza:
Állítólag marhára fel van háborodva a nép és mindenáron le akarja váltani a Zorbánt.
Tán tudsz egy kicsit várni. És ha majd a barikádokon kell vérezni, akkor meg fáradt leszel?
7/16 anonim válasza:
Nekem az egész procedúra 1 percet vett igénybe.
Jó érzés volt a Jobbikra szavazni :)
9/16 anonim válasza:
Csak ott kell várni, ahol az ellenzék népszerű. Hátha hazamegy egy részük.
10/16 anonim válasza:
Nekem 5 perc se volt. Bementem az épületbe és csak 4-en voltak bent akik a szavazást felügyelték, senki más szavazó nem volt. Odaadtam az irataim, aláírtam a lapot, szavaztam, bedobtam a papírt az urnába és mentem is haza. Nyilván helyfüggő is a dolog, de sorok inkább külföldön voltak meg aki átjelentkezett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!