Ez nagyon durva, nem értem, hogy miért kell szavazásnál ekkora sorokat kiállni, és ez mostmár lassan minden választásnál így van. Ez felháborító, nem?
BÁCS KISKUNBAN NYERT A JOBBIK!!!!
"Valahol olvastam, hogy egy Fideszes nő úgy lett Jobbikos, hogy közel 2 órát várakozott, hogy szavazzon, és így lett elege a Fideszből :)"
Tyű, ezek aztán az elvek...
"4 évente egy felnőtt embernek ennyi bele kéne hogy férjen, abba a hű de elfoglalt átlag életébe, az értelmesebb kivárja a sorát, a leszarom típusúak meg be sem állnak a többihez."
természetesen kiállja a sort az ember, ha másképp nem megy, DE:
- ez a legfontosabb állampolgári jog, amit biztosítani kéne
- pontosan és előre lehet tudni, hogy hányan mennek, mert a sorok az átjelentkezőknél vannak általában
- 4 éve is ugyanez volt, miért nem lehettett volna tanulni belőle? ahol én voltam már reggel is sor volt az utcáig, nemhogy este
- és ez elriasztja a fiatalokat a szavazástól, akik most szavaznak életükben először, és talán még nincs is határozott elképzelésük, ha ekkora hoszzsú sorok vannak, talán legközelebb nem is megy el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!