Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Melyik pártra szavaztál/szavaz...

Melyik pártra szavaztál/szavazol ma? Miért pont arra a pártra?

Figyelt kérdés
Érdekel az emberek véleménye. Mi valószínűleg a Jobbikra fogunk.
2018. ápr. 8. 10:43
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
30%

Egyéniben MSZP, mert nálunk nekik van esélyük legyőzni a fityiszt, listán LMP.

A jobbik számomra szélsőséges, sajnálom.

2018. ápr. 8. 11:01
 12/18 anonim ***** válasza:
32%

Fidesz-re,mert szerintem bizonyítottak az "elmúltnyócévben".

Stiklik vannak $zarásig,de ami biztonságot teremtettek a nyugati államokkal szemben az példátlan.Rengeteg új munkahely létesült,többet keresek mint a Gyurcsány-Bajnai éra alatt (ergo többet is tudok visszafizetni a gazdaságba,adózni áfa formájában). Ésszerűen támogatják a családok növekedését (adókedvezmény és nem segíly,tehát érdemesebb dolgozni). Szemmel láthatóan kevesebb a gáz és villany csekk tartalma,mégse dől össze az energetika.

És slussz poén gyanánt: rengeteget költöttek kórház fejlesztésre.

2018. ápr. 8. 11:02
 13/18 A kérdező kommentje:
Én azt is fő szempontnak tartom, hogy ne jöjjön be az országba rengeteg ellenőrizetlen, terroristagyanús bevándorló. Nem kell egy magyar Merkel, nem kell, hogy rettegésben éljünk, hogy pl. egy koncert közepén mikor hajt a tömegbe egy teherautó. De ez csak az egyik pont ami alapján választunk.
2018. ápr. 8. 11:06
 14/18 anonim ***** válasza:
Úgy néz ki a pontozásom alapján a válaszadóid nem értenek velem és veled egyet.
2018. ápr. 8. 11:17
 15/18 anonim válasza:
95%
Jobbik. Az oktatáspolitikája és gazdaságpolitikája miatt.
2018. ápr. 8. 11:25
 16/18 October15 ***** válasza:

Egyéniben: MSZP-P-DK mivel ő a legesélyesebb ellenzéki jelölt.

Listán: A Jobbikra mert kormányképesnek tűnik, jó jelöltjeik vannak, nemzetközi megítélésük sokat javult, sok jó szakpolitikai elképzelés, kompromisszum készek és persze ők a legesélyesebbek ellenzéki oldalon.

[Btw egy Jobbik-LMP koalíciós kormányt szeretnék. :D]

26F

2018. ápr. 8. 11:27
 17/18 anonim ***** válasza:
33%

Fideszre (részben kizárásos alapon): bár a belpolitikával abszolút nem vagyok megelégedve, a külpolitikával igen, és amúgy sem hiszem, hogy más párt belpolitikája "kevésbé rossz" lenne (meg most a külpolitikát amúgy is fontosabbnak tartom - nem, nem hallgatok híreket, saját meggyőződésből mondom).

Jobbik: A legutóbb úgy voltam vele, ha a Jobbik nem csinál valami különösebben nagy marhaságot ebben a 4 évben, akkor talán rá tudom venni magam, hogy rájuk szavazzak - de bár egyáltalán nem értek egyet a határon túl élők szavazati jogával (az állampolgárságukkal igen), amikor a határon túl magyarok ellen szavaztak, a szememben szembe köpték magukat, és örökre elvesztették a bizalmam.

MSZP: voltak már eleget hatalmon, kizárt, hogy valaha rájuk szavazzak

Több párt gyakorlatilag nincs (legalábbis a szememben).

2018. ápr. 8. 11:31
 18/18 anonim ***** válasza:
61%
Jobbikra szavaztam. Ők még nem bizonyíthattak, és ha valaki akkor ők esélyesek rá, hogy leváltsák a Fideszt. Na meg egyébként is szimpatikus a programjuk.
2018. ápr. 8. 11:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!