Melyik pártra szavaztál/szavazol ma? Miért pont arra a pártra?
Egyéniben MSZP, mert nálunk nekik van esélyük legyőzni a fityiszt, listán LMP.
A jobbik számomra szélsőséges, sajnálom.
Fidesz-re,mert szerintem bizonyítottak az "elmúltnyócévben".
Stiklik vannak $zarásig,de ami biztonságot teremtettek a nyugati államokkal szemben az példátlan.Rengeteg új munkahely létesült,többet keresek mint a Gyurcsány-Bajnai éra alatt (ergo többet is tudok visszafizetni a gazdaságba,adózni áfa formájában). Ésszerűen támogatják a családok növekedését (adókedvezmény és nem segíly,tehát érdemesebb dolgozni). Szemmel láthatóan kevesebb a gáz és villany csekk tartalma,mégse dől össze az energetika.
És slussz poén gyanánt: rengeteget költöttek kórház fejlesztésre.
Egyéniben: MSZP-P-DK mivel ő a legesélyesebb ellenzéki jelölt.
Listán: A Jobbikra mert kormányképesnek tűnik, jó jelöltjeik vannak, nemzetközi megítélésük sokat javult, sok jó szakpolitikai elképzelés, kompromisszum készek és persze ők a legesélyesebbek ellenzéki oldalon.
[Btw egy Jobbik-LMP koalíciós kormányt szeretnék. :D]
26F
Fideszre (részben kizárásos alapon): bár a belpolitikával abszolút nem vagyok megelégedve, a külpolitikával igen, és amúgy sem hiszem, hogy más párt belpolitikája "kevésbé rossz" lenne (meg most a külpolitikát amúgy is fontosabbnak tartom - nem, nem hallgatok híreket, saját meggyőződésből mondom).
Jobbik: A legutóbb úgy voltam vele, ha a Jobbik nem csinál valami különösebben nagy marhaságot ebben a 4 évben, akkor talán rá tudom venni magam, hogy rájuk szavazzak - de bár egyáltalán nem értek egyet a határon túl élők szavazati jogával (az állampolgárságukkal igen), amikor a határon túl magyarok ellen szavaztak, a szememben szembe köpték magukat, és örökre elvesztették a bizalmam.
MSZP: voltak már eleget hatalmon, kizárt, hogy valaha rájuk szavazzak
Több párt gyakorlatilag nincs (legalábbis a szememben).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!