Melyik dobozba kellett bedobni a borítékot szavazás után?
Volt ott egy kis fehér papírdoboz meg 2 nagy szürke műanyag tároló, és a két szavazólapot én belehajtogattam a borítékba, lezártam és a kis fehér dobozba dobtam. Már alig ment bele és a résen át látszott, hogy van aki nem is borítékba tette bele a lapokat hanem csak úgy magában.
Most akkor jó helyre dobtam a borítékot? Vagy a nagy szürkébe kellett volna? Ott nem szólt senki, hogy esetleg rossz helyre tuszkolom a dolgokat.. Remélem nem szúrtam el. Első szavazásom, légyszi ne cikizzetek.
#1 :D én is csak néztem, hogy ez szemetes vagy mi.
Kérdező: Szerintem mindegy melyikbe dobtad. Én a jobbikba. :) mármint a jobb oldaliba.
Nem muszàj borítékba tenni.
Nem kötelező a boríték használata!
A szavazatszámláló bizottság KÖTELES KÉRÉS NÉLKÜL átadni a borítékot is a lepecsételt két szavazólappal együtt, de neked NEM KÖTELEZŐ HASZNÁLNI a borítékot.
A két szavazólapot bárhol kitöltheted a szavazóhelyiségben, bár a szavazatszámláló bizottságnak fel kell szólítania téged a fülke használatára ha nem mész be a fülkébe, de nem kényszeríthet a fülke használatára.
A szavazólapokat kitöltheted saját tollal, de a szavazóhelyiségben található tollal is.
A szavazólapokat valamelyik (lehet több is, lehet papír vagy műanyag is) urnába kell dobnod. Teljesen mindegy, hogy a borítékba beletetted-e vagy sem, lezártad-e a borítékot vagy sem, ezek nem befolyásolják a szavazatod érvényességét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!