Az embereket miért zavarja Mészáros Lölő gazdagodása?
Hiába soroltad fel, mennyi pénz ment kórházakra, mentőállomásokra. EMBER NINCS!!
Lassan a takarítónőket nevezik ki ápolónak, na az lásson el téged. Ezért rossz a fidesz
Ezért kell bizalmat adni egy olyan pártnak akinek még nem volt eddig lehetősége. Ugyanúgy zavart az MSZP mocskos dolgai mint ma a Fideszé. Én életembe nem szavaztam még ezek közül egyikre sem. Soros a tőzsdén lopta össze a pénzét. Ez nem egy olyan dolog ami fekete vagy fehér, attól hogy én pl nem szavazok a Fideszre még nem mondom azt, hogy Soros jó, de ettől függetlenül nem lehet ráhúzni mindent ami sz*r. Tisztába vagyok vele, hogy miket művelt az az ember pl. az ázsiai gazdaságokkal, azt is tudom hogy kezdetben a vagyonát arbitrázzsal szerezte meg, ami illegális ugye.
El kéne már felejteni azt, hogy aki nem a Fideszre szavaz az migránspárti vagy imádja Soros Gyurit. Ezek nem egymást kizáró tényezők. Nem örülök a bevándorlásnak, nem kedvelem Soros Györgyöt és a Fideszt sem. Aki meg elhiszi az M1 meg a Vajna2 agymosását, hogy minden ellenzéki párt tömegével akar migránsokat beengedni az szépen benyalta a propagandát, ennyi az egész. Melyik párt ötlete volt a kerítés?
Melyik párt akar határőrséget a kerítés mellé?
Melyik párt az amelyik semmilyen módon nem akar migránst engedni az országba (kötvényeken keresztül sem)?
Minden kérdésre a válasz a Jobbik.
Ahogy írtad kedves kérdező: te irigy vagy rá, én is és mások is :D
Eddig is volt elég pénze. Amúgy meg embersége mellett szóljon,hogy óvodát, könyvtárat, kórházat újjított fel "saját" pénzből, fát adott a rászorulóknak stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!