Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért hiszik azt az emberek,...

Miért hiszik azt az emberek, hogy egy másik párt nem fog lopni és jobb lesz az életük? Fel nem foghatom.

Figyelt kérdés
Élőben is,facebookon is majdnem minden ismerősöm fröcsög és véresen harcol ,hogy menjen mindenki szavazni az ellenzékre,mert most milyen pokol az életük,meg mindenki milyen rosszul él blabla. Szerintem ez vicces,én nem látom ezt a nagyon rosszul élünket sem azt,hogy úgy általánosságban bármilyen formában is megmutatkozna a hétköznapi életben a "diktatúra" amit úgy emlegetnek . Nem értem,miért veszekednek,foglalkoznak ezzel,mintha bármivel jobb életük lenne esetlegesen egy új kormánnyal. Akinek most rossz az élete annak ezután is az lesz,akiknek most jó annak azután is az lesz. Hiába kérdezem őket értelmes választ nem tudnak adni arra,hogy miért fröcsögnek annyit és mivel lesz nekik jobb,ha új kormány lesz,meg egyáltalán minek foglalkoznak ezzel. lol
2018. ápr. 7. 13:47
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
78%
Nem 100/ hogy nem fognak lopni.De legalább adsz esélyt annak amiben hiszel.Aztán majd kiderül.Azért szavazni ugyan arra mert a másik is lopni fog butaság.Én legalább megadom az esélyt,és nem azt erősítem meg ami eddig is szar volt.
2018. ápr. 7. 15:58
 12/20 anonim ***** válasza:
85%
"Azért a lopásnak is van egy határa, ennyire pofátlanul még egyik sem művelte." Söt ehhez még azt is hozzátenném, hogy uralkodásának elsö ciklusában az Orbán párt sem lopott ennyire pofátlanul.
2018. ápr. 7. 16:24
 13/20 anonim ***** válasza:
63%
Kérdező: neked mennyit fizetnek a tolvajok, hogy itt égeted magad?
2018. ápr. 7. 16:44
 14/20 A kérdező kommentje:

Még annyit,hogy én nem azért szavazok a jelenlegi kormányra,mert szerintem a többi is lopni fog. Mióta ők vannak hatalmon érezhetően jobb lett az ország gazdasága,az átlag életszínvonal és igen az is pozitív,hogy ellent mondtak az uniónak és nem mentek bele a betelepítésbe ( nekem nincs bajom azzal,hogy a milliomosokat beengedi akik eleget fizetnek).

Ha összehasonlítjátok a 2010-es és korábbi adatokat a gazdaságunk helyzetéről akkor meg fogtok lepődni,hogy klasszisokkal jobb most.

Ha megnéztétek már bármelyik ellenzéki vitát rájöttetek,hogy a programjaik nevetségesek,teljesíthetetlenek. Ezek alapján mondtam azt,hogy nem értem az embereket,nincs normális ellenzék és egyáltalán mi az igazi bajuk a jelenlegi kormánnyal??

Most komolyan ennyi lenne összesen,hogy lopnak? Ugyan már..

2018. ápr. 7. 21:47
 15/20 anonim ***** válasza:
Bazze ez is egy agymosott. Olvasd el még 2-3x a hozzászólásokat, amíg meg is érted őket. Ha kár kérdést teszel fel, hallgass meg a válaszokat, ne csak azért kérdezz, hogy aztán fújhasd a magadét.
2018. ápr. 7. 22:00
 16/20 anonim ***** válasza:
Na jól elírtam, a fszért nem lehet módosítani az ember hozzászólásait.
2018. ápr. 7. 22:01
 17/20 anonim ***** válasza:
Köszönöm, hogy egy normális véleményért gyakorlatilag lenulláztatok. Kitalálom: pár demokratikus kormányváltónak csíptem a szemét.
2018. ápr. 9. 18:00
 18/20 A kérdező kommentje:
17 az a jó,hogy az olyan emberekből van több,mint te meg én ;)
2018. ápr. 12. 21:11
 19/20 anonim ***** válasza:
#17 nem normális vélemény. Kádár gyermekeinek elcseszett véleménye.
2018. ápr. 12. 23:49
 20/20 anonim ***** válasza:
#18: nembaj támogasd továbbra Orbánt ha neked nem gond, hogy bűnözők vezetik az országot. Szerencsére nem ismerjük egymást mert tuti dugdosnám a pénztárcámag előled. Legalábbis akinek ilyen erkölcsi szintje van mint neked, azt jobb elkerülni.
2018. ápr. 13. 07:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!