Csak szerintem erőtlen, erőltetett és súlytalan Fekete Győr András és a Momentum?
Néztem 1-2 "nagy" beszédet a Momentum miniszterelnök jelöltjéről. A beszédstílusa és a gesztusai olyan, mintha Gyurcsányról lennének másolva. Még ha tökéletesen másolná, azt mondom rendben. De nagyon nem áll jól neki, erőltetett és vontatott. Valamint nem értem azt sem, hogy miért gondolja néhány ember azt, hogy elég kompetens ez a párt ahhoz, hogy a politikai életbe beleszóljon. Amikor az M1-ben kaptak 5 percet, a szóvivőjük is csak hebegett-habogott.
A fennállásukkal nincs baj, simán el tudom őket képzelni, mint állandó háttérben meghúzódó meghatározó érdekképviseleti szerv, de nem beleszólási, csak reprezentatív véleményadási funkcióval.
Egyszerűen erőtlenek a politikai élethez, véleményem szerint.
https://www.youtube.com/watch?v=rgExdf4wHE4
https://www.youtube.com/watch?v=IaDM3i8BYhg
őven elég ezt a két videót megnézni egymás után, hogy mit állított a momentum féléve, és mit állít most. Ebbe a 2 videóban gyakorlatilag minden benne van erről lepgefingpártól, ami holnapután már a politika szemétdombján fog heverni a 0,9%-ával.
Teljesen igazad van, erőltetett, gyenge eresztés az egész. Egy évig görcsösen mindenkitől elzárkóztak, minden koordinációt kizártak, most meg elkeztdtek össze-vissza lépkedni ide-oda, de még ezt sem csinálták normálisan, mert ha már kukába dobták a függetlenségüket szembeköpve a saját táborukat, és elkzdtek visszalépegetni, akkor már több értelme lett volna ha mindenhol visszalépnek és legalább emelt fővel távoznak. De ez az ide-oda totyorgás az 1%-ért, hogy legalább a párttámogatás meglegyen szerintem több mint szánalmas. Vagy meg kellett volna maradniuk függetlennek és valóban egy új modern irány képviselőinek(ami akár 5%-ot is eredményezhetett volna), vagy mindenhol vissza kellett volna lépniük, hogy hagyják ezt rá a nagyobbakra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!