Romaként tudtok-e ajánlani a fideszen kívül más pártot, akire érdemes lehetne még esetleg szavazni?
Fideszen kívül? Lázár Janit nem hallgattad mostanság? Szerinte a romák még most sem integrálódtak! Ha ugyanezt mondja néhány éve Vona akkor már ment volna a roma békemenet keresztre feszíteni.
Romaként szerintem az MSZP a legideálisabb ill az LMP
A DK bevezeti ingyen (igazából nem ingyen, csak a többség fizeti) a putriba a vizet, fűtést, Internetet.
A családi adókedvezményt megszüntetik és helyette alanyi jogon járó segély lesz, tehát újból beindulhat a megélhetési gyerekgyártás ezerrel.
Ha jól tudom, a közmunkaprogramot is megszüntetnék, szóval nem kellene még csak imitálni sem a munkát!
Ráadásul ha rákeresel a neten, találni fogsz olyan képet, ahol Gyurcsány "én is roma vagyok" táblával mászkál, szóval még testvéred is lesz a nagy vezír, ha ők győznek, vagy valamilyen módon hatalomra kerülnek.
Szóval a te pártod a DK!
"Szerinte a romák még most sem integrálódtak!"
Miért, szerinted integrálódtak?! Idióta!
mostani hír:
"Kötelező sikertörténet: Balog '56 hőseivé integrálta a cigányokat a "nemzetközi roma nap" alkalmából - "A cigányok mindig ott voltak a magyarok mellett" Az 1956-os szabadságharc "cigány hőseit" ábrázoló bélyegkisívet bocsátott ki a Magyar Posta Zrt. a "nemzetközi roma nap" alkalmából, pénteken Budapesten.
Ha a szabadságról volt szó, a cigányok mindig ott voltak a magyarok mellett – hazudta Balog Zoltán a Terror Háza Múzeumban. A rejtett erőforrások minisztere szerint a történelem során mindig a szabadság, a szabadságvágy kötötte össze a "romákat és nem romákat" (ez utóbbi halmaz lenne a fideszes miniszter szerint a magyaroké - a szerk.) Magyarországon."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!