Szerintetek lesz újra 2 millió + szavazata a Fidesznek?
Én biztos vagyok benne, hogy nyer Orbán, szerintem ez nem kérdéses, de legalább annyi lesz mint 2014-ben?
(Egyébként magam is a Fideszre szavazok, a legkisebb rossz elve miatt. Régen Jobbikos voltam, de most pártszakadást kívánok a nemzetiszínű SZDSZ-nek)
"Mert a külhoni magyarok aztán tényleg megvásároltak."
"leadtam levélben a szavazatom mert a Fideszre mert kapunk gyereknevelési támogatást a magyar kormánytól a ti adótokból"
Úgy tűnik kedves kérdező, hogy tényleg igazad volt!
14-es de igen, egy patkány vagy, nagyra hízott magyarul beszélő (se nem magyar) patkány. Hiába vergődsz, akkor is a saját fajtád rekeszted ki, és a saját fajtád ellen uszítasz, mikor Magyarországon százezresével vannak olyan "rétegek", akik még annyit se tesznek az országért mint az elcsatolt testvéreink. Miattuk miért nem habzik a pici kis szopós szád?
Arra meg gondolom egyikőtök se gondol, hogy lehet itt egy troll aki határontúlinak adja ki magát.
De válaszolva az egészre és ezzel én lezártam:
A külhoni magyaroknak erkölcsi kötelességünk volt megadni a szavazati jogot. Ezt lehet vitatni, és egészséges is ezt megtenni. Azonban a többség egyetért a jogukkal. Abba meg szintén bele lehet menni, hogy mennyi az a jog amit megkaphatnak, milyen és mennyi pénzeket. De aki a saját fajtája ellen uszít.. na az ne szavazzon és aki ezt megteszi, főleg lerománozva őket az büdös egy patkány, mint a fenti illető.
Eleg szomoru, hogy a romaniai stb magyarok szavazhatnak.
Mi kozuk van az orszagunkhoz, mi jogon szavaznak, amikor egy forint adot sem fizetnek az orszagunknak.
A mi adonkbol kapjak a csaladsegelyt, amivel a fidesz szo szerint megveszi a szavazatukat.
Azonnal megvonnam a szavazati jogukat. Szavazzanak abban az orszagban, ahol elnek, ahova adoznak. Ugy konnyu szavazni, hogy rajuk semmi kovetkezmenyekkel nem jar. Kapzsi csoro banda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!