Mit szóltok hozzá hogy Vona Gábor lemondd ha nem nyeri meg a Jobbik a választást?
Novák Előd, miért nem zavarja már haza az asszonyt, ha szerinte az ő példája a követendő, nem ez a néppártosodás? Attól, hogy égetjük az EU zászlót és menetelünk bakancsban, még éhenhalna az ország...
A lehető legjobb volt amit Vona tehetett.
"Ha lemondd de rögtön újraválasztják ennek mi értelme van akkor?"
Mert így beadhatja a kopasz izomagyú követőinek, hogy betartotta az ígéretét.
Megvan a látszat.
"Lemondok az elnökségi tisztségről
A mai napon - a tegnapi választási eredmények fényében - ígéretemhez hűen benyújtottam a lemondásomat, amelyet a Jobbik elnöksége elfogadott. A közeljövőben a Jobbik tisztújító kongresszust fog összehívni, hogy új elnököt válasszon, *a tisztújításon nem méretem meg magam.* Egyúttal jeleztem az elnökség felé, hogy listás parlamenti mandátumomat nem fogom átvenni.
A 2018-as választási eredményért a Jobbik miniszterelnök-jelöltjeként egyszemélyi felelősséget vállaltam. Mivel a választási győzelem nem valósult meg, tartottam a szavam."
Forrás: Vona Gábor facebook oldala.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!