Felkerülhetek én is a Fidesz megtorló listájára, ha ellenük szavazok vasárnap?
Figyelt kérdés
Olvastam valami ellenség listáról ami már kétezer főnél tart és arra bárki rákerülhet állítólag. Nem vagyok Soros embere, csak egyszerűen elegem van a jelenlegi kormányból.2018. ápr. 5. 20:31
11/17 anonim válasza:
"igen! vízjegy lesz a szavazócédulán "
A vízjegyért kapsz egy palackos ásványvizet, a vízjellel pedig a papírt jelölik.
13/17 anonim válasza:
A szavazofülkében egyedül vagy. Senki nem láthatja (Istenen kivül), hogy hova ixelsz.
14/17 anonim válasza:
Ott még nem tartanak, hogy személy szerint téged listázzanak, a nyomásgyakorlás csak közvetett.
A fülkében arra húzod az X-et akire akarod.
15/17 readymix válasza:
"Ott még nem tartanak...", de fognak, ha maradnak. Már csak az öregek tudnának erről mesélni. Többet kellene beszélgetni velük. Sajnos köztük is sok az agymosott.
16/17 anonim válasza:
Komolyan ennyi iq-val van szavazati jogod? Szerinted minden egyes papírról steril körülmények között,amit elötted már összefogdostak a szavazóbizottságban,dns mintát vesznek? Vagy mit gondolsz,hogyan azonosítanának? Egy szavazás tisztaságát nagyon sok ember felügyel,és nem csak kormánypártiak. Szerinted a jelölt papír nem derülne ki? Ha ezt meg tudnák csinálni,néhány párt már a parlamentbe sem kerülne be. Nyugodtan menj el szavazni holnap,és húzd be a dk-ra az x-ed. A kérdés alapján az ő szavazójuk vagy. :D Hú wazze,ez fájt. :D
17/17 anonim válasza:
Mindenki megőrült????! Az emberiség gyarló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!