Miből gondoljátok, hogy a Fidesznek biztos többsége lesz?
Mondjuk 2. ezt értem.
Amúgy mert sokan kiábrándultak a Fideszből.
Én amúgy fideszes vagyok, rájuk meg 2 db x. A migránsozást azért csúnyán túltolták; rájuk megy 2x, azzal a kitétellel, hogy remélem, visszább vesznek a migránsozásból a választások után.
Szerintem hatalmas a migránsválság, nyugatról rossz dolgokat hallani róluk, olyasmi lehet, mint nálunk a romák, maximum az ottani hatóságok jobban kezelik. Borzalmas videókat lehet látni róluk.
Többmillió klímamenekült is jön majd, én konkrét háborúra számítok.
Ettől függetlenül nem a migránscálság az egyetlen probléma.
Én eddig aránylag elégedett vagyok a Fidesszel, legalább újít-épít kórházakat; a semmiből nem lehet várat építeni, vagy... csak lassan.
Amúgy csak az elmúlt pár hónapban politizálok, most is főleg mások véleményét olvasva.
Hátrány: esetleg tájékozatlan vagyok
Előny: a saját, rokonaim, barátaim, városom helyzetéből táplálkozom, se a Fidesz se az ellenzék nem vezet meg a szócsövein keresztül.
Közvéleménykutatók tévednem ,de nem ennyit. Mindegyik fideszes győzelmet mér,pénzelje akár bal akár jobb oldal. Egyik párt sem tudja megközelíteni se a Fideszt. A friss mérések szerint az utóbbi hetekben még rá is erősített a népszerűségére a vidéki szavazók aktivizálásával.
A választásnak csak egy tétje van hogy lesz e 2/3 vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!