Vona Gábort 20 milliós Audival vette meg Simicska?
Figyelt kérdés
Simicska bukása után Vona Gábort megvette volna : Vona pont Simicska találkozása után hagyott fel a radikális nemzeti vonulattal és ment át liberálisba. Lehet ezzel vette volna meg ? A Júdáspénz egy luxus audi ? [link] 2018. ápr. 5. 18:12
31/34 anonim válasza:
# 30-as, annyira jellemző... :-(
Néha nem értem, fizikailag hogy képes egyáltalán ennyit hazudni a Fidesz...
32/34 Alex Fly válasza:
Ja és persze Simicskától kapta az Audit, de természetesen Soros pénzéből...
33/34 anonim válasza:
Igazából nem tudom hogy melyik a szánalmasabb....
- az, hogy vannak ilyen elvakult fidesznyikek akik - pénzért vagy ingyen - a saját szabadidőjüket arra használják fel hogy az általuk istenített párt érdekében propagandatevékenységet űznek
- vagy az hogy egyáltalán a tény, hogy pl. a fidesz képes beleállni a két LEGNAGYOBB valaha volt mecénásáva, a Sorosba és a Simicskába és az ő mocskolásukkal szereznek eredményt a tarsadalom tudatlanabb felének agymosásával.
34/34 anonim válasza:
Én csak Simicsnek hívom, nem becézem, hogy Simicska..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!