LMP vagy Jobbik?
Egyéniben a Jobbik jelöltjére szavazok (mivel az én körzetemben ő az esélyes ellenzéki), de hogy mely pártra szavazzak az országos listán, még nem döntöttem el.
Ti kire szavaznátok az LMP és a Jobbik közül?
Ha valaki azt mondja, "szerintem" ez és ez a legesélyesebb, azt megértem. Az úgynevezett portálok véleményei azonban attól függenek, ki üzemelteti a portált. Simicska TV-je például maximális propagandát nyújt a Jobbiknak, szerintük szinte mindenütt a Jobbik jelöltje győz. Ehhez képest néhány olyan körzetben, ahol ismert függetlenek is indulnak, az ember a fájdalomtól röhögőgörcsöt kap.
Ma nincs objektív média.
Akik eddig azt bizonyították, hogy nem képesek mérlegelni, miben kell és miben nem összefogni, ugyanezt tennék kormányon is.
LMP. Nagy szopás lenne, ha 4,99%-ot szereznének listán, és ezzel a kormányváltó szándék is.
Ez a Jobbik a legesélyesebb kormányváltó duma meg amúgy is hülyeség. Akkor lenne értelme, ha a Fidesszel fej-fej mellett haladnának a közvéleménykutatásban. Egyedül nem képesek kormányt váltani, ha meg marad a Fidesz, akkor meg tök mindegy, hogy plusz 1% ide vagy oda. Viszont ha 4,99% elvész akkor aztán tényleg lehet baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!