Vona Gábor mit fog csinálni, miután nem jutnak be a parlamentbe? Jogász végzettsége van, de nem praktizált soha.
Figyelt kérdés
2018. ápr. 5. 05:18
1/15 anonim válasza:
Már több évtizedes tapasztalata van abban, hogy hogyan verje át az embereket. Legfeljebb visszamegy piramisjáték ügynöknek, mint amit csinált 10 évvel ezelőtt.
2/15 anonim válasza:
A Facebookon fogja verni a nyálát, hogy mekkora csaló a Fidesz és a nyalói sajnálkoznak.
3/15 anonim válasza:
Biztos, hogy jogász? Én úgy emlékeztem, hogy történelem szakos...
5/15 anonim válasza:
Én is úgy emlékszem, hogy töritanár. De szerintem sokat még nem melózott életében. Furcsa lesz neki elsőre...
6/15 anonim válasza:
Miėrt ne jutnának be? Kevesebb támogatással is ott voltak eddig...
7/15 anonim válasza:
Egyrészt a Jobbik be fog jutni, másrészt még véletlenül sem jogász. Menj feküdj vissza aludni.
8/15 provokatorvagyok válasza:
A Jobbik bejut az 100%, csak kérdés ha nem nyer, vagy nem lesz átütő sikere akkor a hívei kitartanak-e mellette vagy elzavarják...
A végzettsége: Az ELTE Bölcsészettudományi Karán, történelem szakon végzett 2002-ben, három évig pszichológiát is hallgatott, de csak nagyon rövid ideig dolgozott a tanári pályán.
Nem sokat dolgozott életében, fogalma sincs a munkáról, de szerintem annyit már félrerakott, hogy nem fog éhen halni ha váltani kell...
9/15 anonim válasza:
Be fog jutni a parlamentbe, de ettől függetlenül azt mondta, hogy lemond, ha nem nyer a Jobbik. Hogy mit fog csinálni, azt nem tudom, mivel történelem szakos tanár, így gondolom laktózmentes banánturmixot a cserpes tejivóban.
10/15 A kérdező kommentje:
Nem hal éhen a kukás sem. De az életszínvonalát miből fogja tartani?
2018. ápr. 5. 08:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!