A Fidesz fanok tudnának nekem arra válaszolni, hogy miért pontoznak le minden válaszadót aki nem a Fidesz mellett érvel a kérdések alatt? :D
Tessék, itt vannak a Felsőbbrendű Magyar Faj dicsőséges példányai.
Ide jutottunk. Vagy ezek ilyenek voltak mindig is?
.aszki. Mert engem nem pontoznak le soha ha védem a Fideszt?
Egyébként sok értelme nincs itt a politikai témában a pontozgatásnak, előbb - utóbb lepontozzuk egymást nullára és akkor mi van? Én nem aszerint fogalmazom a mondanivalómat, hogy majd hány pontot kapok érte, ki a fenét érdekel.
pufajkás: miért kell mindig nyomatni ezt a hülyeséget? Kismilliószor leírtam már, hogy egy kérdést csak akkor törölnek, hogyha valamelyik szabályzatba ütközik. Küldhetnek rá 2 972 364 123 653 jelentést is, ha nem ütközik semmi szabályzatba akkor nem fogják törölni.
Legtöbbször csak nyílt provokáció a rovatban azok a kérdések, amiket törölnek, az meg szabályzatba ütközik.
Azt meg már megse említem, hogy párt hozzáállástól függetlenül törölnek minden olyan kérdést, ami szabályzatba ütközik.
Vagy szerinted az is az oldalon lévő ballibsi terror bizonyítéka, ha törölnek egy olyan kérdést az állatok - kutyák rovatban, ami arra buzdítana, hogy miért nem ölünk meg minden kutyát az országban? Nem, nem csak a politika rovatból áll az oldal bármennyire is elfelejtitek ezt állandóan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!