A baloldaliak miért ezzel védik a Sorost?
Figyelt kérdés
Mindig védik, hogy nem egy manipulatív, felforgató alany, mert ő fizette a Fideszesek tanulmányait és pénzelte őket, hogy megdöntsék a Kádár rendszert.
Szerintem pont ezt csinálja most is.
2018. ápr. 4. 22:55
1/13 anonim válasza:
Ja értem, tehát szerinted Sorosnak pont az a terve, hogy a Fidesz legyen kormányon. Lehet, hogy valójában Soros is nagy fideszes, és már rég leszavazott rájuk.
2/13 A kérdező kommentje:
1: nem, nem érted. Akkor is az adott rendszert forgatta fel, most is. Csak most nem Kádár van, hanem Orbán.
2018. ápr. 4. 23:02
3/13 anonim válasza:
Én azzal védem Sorost, hogy semmilyen veszélyt nem jelent Magyarországra, nem akar ide senkit betelepíteni. Ez Orbán Viktor nagy hazugsága.
4/13 anonim válasza:
Orbánnak ez a programja, mert az ellopott 8000 EU-s milliárdal, a MANYUP tolvajlással, a kivándorlással, és az egészségügy leépítésével amit elért 8 év alatt mégsem kampányolhat.
5/13 anonim válasza:
Azt imádom a fideszesekben, hogy képesek egy mondaton belül mocskoskomonistázni és azzal vádolni valakit, hogy felforgatta a szegény, ártatlan Kádár-rendszert.
6/13 anonim válasza:
Azt nem tudom, hogy ezzel Sorost védik- e, de az nem árt, ha Orbánt emlékeztetik erre két "sorosozás" között.
7/13 anonim válasza:
Baloldal? Háááát....
Nézz kicsit utána hogy ki KÖVETELTE hogy Budapest díszpolgára legyen és ki verte a mellét büszkén hogy kierőszakolta (kin múlik hogy jelenleg is az?) .
Lelőhetném a poént de akkor nem olvasol utána és nem szúrja ki a szemed még pár apróság.
8/13 anonim válasza:
Sorosnak az a hobbija, hogy az emberi szabadságjogokért küzdő szervezeteket támogat. Hogy mért nem gyűjt inkább Van Gogh képeket vagy épít stadionokat? Nem tudom. Talán azért, mert egy olyan országban, egy olyan rendszerben született, ahol elhurcolták és legyilkolták azt a népet, amelynek véletlenül ő is tagja volt.
9/13 anonim válasza:
"egy olyan országban, egy olyan rendszerben született, ahol elhurcolták és legyilkolták azt a népet, amelynek véletlenül ő is tagja volt", és amely nép tagjainak kifosztásában tevékenyen résztvett. Amiért lelkifurdalást nem érzett, és a mai nappig nem érez.
Csak pontosan!
10/13 anonim válasza:
#2 pontosan, és most épp orbán kádár méltó utódja, hiszen ugyan azt teszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!